Çözüldü LazyValo spoofer nasıl yapılır anlatır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
merhaba yardım edermisiniz anlamadım çünkü bikere ban yedim hwid bida yemek istemiyorum spofer olayını anlatırsanız yeterli

Çözüm
modemini resle sonra hileyi açıp gelen soruya evet de pc res atılacak sonra hileyi acıp bu sefer hayır butonuna bas ve oyuna gir ban yediğin bi hesaba girme
We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
modemini resle sonra hileyi açıp gelen soruya evet de pc res atılacak sonra hileyi acıp bu sefer hayır butonuna bas ve oyuna gir ban yediğin bi hesaba girme

Çözüm
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Spoofer bilgisayarın donanım kimliğini mac adresini değiştirir hile kullanırken donanım banı atan oyunlarda kullanılması tavsiye ediliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hwid ban diskin seri numarasına atılan bir yasaklama türüdür spoofer ise diskimizin seri sumarısını değiştirir ve oyuna girdiğimizde hwid ban hatası almayız spoofer bu işe yarıyor ancak spoof işlemini yaptıktan sonra hwid ban yediğiniz hesaba girmeyiniz aksi takdirde işe yaramaz

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Programı ilk açtığında spoof atmanı isteyecek diye hatırlıyorum spoof attıktan pc tekrar başlıyacak, pc açılınca hileyi açmak zorundasın yoksa spoof olmaz (Not : Her pcyi açışında açman gerek HWID ban yememek için diye hatırlıyorum) Not : Yanlış bi yönlendirmede bulunduysam kusura bakma hatırladıklarımı yazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...