Çözüldü Lazyvalo spooferi HWID ban kaldırmıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şu anda lazyvalo spooferi çalışmamakta, Mac adress, modem restart gibi şeyler de denedim extra olarak fakat 152 kaldırmıyor. Deneyebilecek varsa veya deneyen varsa yazarsa sevinirim, fix yemiş olma intimali yüksek.

Çözüm
Spooferi kullandım ve hileyi açtıktan sonra oyuna inject edip girdigimde açıldı sonraki spoofladığımda hileyi kullanmadım direk açtım ve 152 hatası ile karşılaşmadım ben durumu tam anlayamadım ama 152 hatası kalktı , eğer çözemeyen varsa hileyi 1 kez injectleyip girmelerini öneririm.
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Windows sürümün nedir, 1809'sun değil mi?

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile detected sanırım vanguard engelliyor olabilir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Spooferi kullandım ve hileyi açtıktan sonra oyuna inject edip girdigimde açıldı sonraki spoofladığımda hileyi kullanmadım direk açtım ve 152 hatası ile karşılaşmadım ben durumu tam anlayamadım ama 152 hatası kalktı , eğer çözemeyen varsa hileyi 1 kez injectleyip girmelerini öneririm.

Çözüm
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hacım bir şey sorucam benim gercek hwid banı mayısın 5inde acilcak bu hileyi acip spooflasam detecd olunca bi 3 ay daha yer miyim la

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hacım bir şey sorucam benim gercek hwid banı mayısın 5inde acilcak bu hileyi acip spooflasam detecd olunca bi 3 ay daha yer miyim la
Tam bir bilgim yok fakat ben 1 ay önce spoofer denemiştim kaldırdı ama kendi kendine tekrar yedim ve 3 aya çıktı . Risk almak istiyorsan deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...