Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet hile çok güzel. Gün içerisinde bilgisayara format atıp ben de kullanacağım.
hileyle bi 5 saat oynadım, arkaplana attım biraz yemek vb yedim neyse döndüm açtım maça gir dedim bam patladı hesap Ğ

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hileyle bi 5 saat oynadım, arkaplana attım biraz yemek vb yedim neyse döndüm açtım maça gir dedim bam patladı hesap Ğ
la siz oynadınız diye detetced oldu zaten bak direk bamliyor bizi :(

Rapor edilmiş olabilirsin. Bilemiyorum.
kanka yarin yada öbür gün muhtemelen fix ya sence ? keşke ömürlük kalsa gerçi 1 kere çıkardılarsa artık bunun kaynak kodunu bulup bunu yazarlar zaten güveniyorum mh ekibine yaparlar <3

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
la siz oynadınız diye detetced oldu zaten bak direk bamliyor bizi :(

kanka yarin yada öbür gün muhtemelen fix ya sence ? keşke ömürlük kalsa gerçi 1 kere çıkardılarsa artık bunun kaynak kodunu bulup bunu yazarlar zaten güveniyorum mh ekibine yaparlar <3
Kankam bilemiyorum orasını ancak hile cracked. Sitemizin yapabilecek bir şeyi yok.

"Dediğim gibi bu cracked bir ürün. Hileyi biz yapmıyoruz, yapımcısı da davayı yedi kaçtı. Hile fix yiyince yapabileceğimiz bir şey yok. Güncellenmeyecek." -nader11ndeu.

Anubis is the god of death in ancient egpypt
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hwid spoofer dont changes your hwid only changed valorant hwid

spoof sorusuna evet deyip yeni hesapla devam edebilirsin.
first time i hear about valorant hwid.
if i used it & I'm hwid ban Err152 , it can remove my hwid ban or not & permanent or temporary (i have to use the Spoofer every restart)

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
You can complain , I didnt say you cant complain. I just said flaming or blaming us will not help you.

This cheat was paid cheat. Because of law issues, developer of this cheat runned away(as we guessed). We do not know him, we even didnt code anything for valorant. Lucky, this paid cheat is still working but not available on the market. As you can understand, this cheat is old like for 2 months. So, cheat was working for all versions 2 months ago (as its developer said on the seller topic). In this 2 month, game had a lot of update, also vanguard got updates too. So thats why "probably" it is not working on some windows versions. We didnt know that, because all of our team are using 1809 or 1803. Like I said before, we didnt know that before. When we figured it out, we edited the topic. Also stop crying about time waste etc etc man. I downloaded valorant in 10 mins. If you have poor internet we cant do any shit about it. You didnt pay anything for using cheats from our website. It is free2use as always. If you cant use it and if you really want to use it, go format your computer. Also we edited the topic in 1 hour. So, I hope you got all answers. Have a nice forum.
hocam bende 7 dakikada indi sizde fazlaymış

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
first time i hear about valorant hwid.
if i used it & I'm hwid ban Err152 , it can remove my hwid ban or not & permanent or temporary (i have to use the Spoofer every restart)
yep use the poffer every restart open hack then press no button.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
kendimi banlattim la :D o yazı cıkıyor kendim ban yiyorum :QWEÇqw.ÇE
Garip.

what keys for open the menu ?

1616563218730.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...