☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Dostum windows 10'un bile sadece 1809 sürümünde çalışıyor.. Anlayacağın epey seçici bir hile bu biraz onun huyuna gitmen gerekiyorciddimsiin windows 7 olmuyormu ne olur olsun yaaaa
Dostum windows 10'un bile sadece 1809 sürümünde çalışıyor.. Anlayacağın epey seçici bir hile bu biraz onun huyuna gitmen gerekiyorciddimsiin windows 7 olmuyormu ne olur olsun yaaaa
Windows 10 1809'da denendi. Problem olmadan çalıştı. Diğer sürümler hakkında bir şey söyleyemem ama win 7'de çalışmayacağı kesin.ciddimsiin windows 7 olmuyormu ne olur olsun yaaaa
20h2Benim bildiğim format ile sürüm düşürülüyor dolayısıyla dosyaların gider.
Hile Nasıl acılıyor detaylı Yazarmısn Reiss
Konuda yazılı
ban atıyor indirmeyin
Hile kullanıyorsun normal yani
What's your Windows version?
Bazı kişilerde çalışıyor bazı kişilerde çalışmıyor denemekten zarar gelmez.20h2 de Spoofer Çalışıyor mu ?
20h2
At first I was able to use it.
ben hileyle oyuna girdim 20h2 versiyon spoofer fln yes dedim res attı fln ama hiç bakmadım serial numara ma deişmişmidir ?Bazı kişilerde çalışıyor bazı kişilerde çalışmıyor denemekten zarar gelmez.
Use 1809
Konuyu okuyabilirsinkey: diye bişey geliyor ne yazmam lazım
Bilmiyorumben hileyle oyuna girdim 20h2 versiyon spoofer fln yes dedim res attı fln ama hiç bakmadım serial numara ma deişmişmidir ?
Memoryhackers yazarsan devam ediyorsun.key: diye bişey geliyor ne yazmam lazım
Konuda yazıyor. Key memoryhackerskey nerede
Konuyu dikkatli okur musun?Allahını Seven şu hıleyı açmayı Detaylı analata bilirimi
Merhaba bu sürümde çalışıyor doğru mudur?Konuyu dikkatli okur musun?
Evet 1809'da stabil bir şekilde çalışmaktadır.
Make the Windows version 1809.Dont working, asks to wait 5 minutes while installing and then closes alone
where i can found the verios? i have 20h2 and don t work the game crush or dont openMake the Windows version 1809.