Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgiler Saygılar
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum eyvallah süper olmuş kullanıcaz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
valorant hwid için spoofer getirseniz çok güzel olur ya bunu kaç kez denedim olmadı acaba ben mi yapamıyorum
Hile kodlayıcısı değilim. Sadece aldığınız hatalara yardımcı olmaya çalışıyorum. Hile cracked zaten. Fixlenirse büyük ihtimalle yenisi gelmez.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hilede hata alan varsa mecburen 1809 sürümüne geçiş yapmak gerekiyor. Stabil sorunsuz çalışan tek sürüm şu anlık o.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hile kodlayıcısı değilim. Sadece aldığınız hatalara yardımcı olmaya çalışıyorum. Hile cracked zaten. Fixlenirse büyük ihtimalle yenisi gelmez.
peki cracklediğin zaman hilenin kodları senin eline geçmiyormu üzerinde oynayarak fixleyemezmi hileyi

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
peki cracklediğin zaman hilenin kodları senin eline geçmiyormu üzerinde oynayarak fixleyemezmi hileyi
Hile cracked işleriyle de uğraşmıyorum. Ben sadece site moderatörüyüm. Alınan hatalara yardım etmek için uğraşıyorum. Bilmiyorum yani.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile cracked işleriyle de uğraşmıyorum. Ben sadece site moderatörüyüm. Alınan hatalara yardım etmek için uğraşıyorum. Bilmiyorum yani.
Ben herhangi bir hata almıyorum ama şöyle bir sorunum var; her şeyi yaptım lazy'i açtım daha sonra keyi girdim memoryhackers olarak sonra işte kaç gün kaldığı yazdı vs dosyalar yüklendi 5 dk bekleyin yazısı geldi daha sonra launch to start game yazısı geliyo ve loader kapanıyor. Sonra oyunu açıyorum hesaba giriyorum siyahlık gelip gidiyor. Oyun açılıyor ama hemen kapanıyor yani oyuna girmiyor

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ben herhangi bir hata almıyorum ama şöyle bir sorunum var; her şeyi yaptım lazy'i açtım daha sonra keyi girdim memoryhackers olarak sonra işte kaç gün kaldığı yazdı vs dosyalar yüklendi 5 dk bekleyin yazısı geldi daha sonra launch to start game yazısı geliyo ve loader kapanıyor. Sonra oyunu açıyorum hesaba giriyorum siyahlık gelip gidiyor. Oyun açılıyor ama hemen kapanıyor yani oyuna girmiyor
FACEIT varsa kapatır mısın? Bir de bu konuya bak:
https://memoryhackers.org/konular/lazyvalo-calisan-surum-cozum.202719/

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
FACEIT yok sanırım sürüm ile alakalı bir sorun yaşıyorum fakat bilgisayara format atmak istemiyorum. 1 hafta sonra bilgisayarı tamamen formatlayacağım hwid banım var 1 hafta sonra kalakcak bilgisayarı tamamen temizleyip hilesiz oynamak istiyorum ama 1 hafta geçene kadar lazyvalo ile oynamak istiyorum. Genel komple format atmadan sadece sürümü düşürmem mümkün mü

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
windows sürüm 2004 de çalışıyor mu sorunum ondan olabilir galba

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
FACEIT yok sanırım sürüm ile alakalı bir sorun yaşıyorum fakat bilgisayara format atmak istemiyorum. 1 hafta sonra bilgisayarı tamamen formatlayacağım hwid banım var 1 hafta sonra kalakcak bilgisayarı tamamen temizleyip hilesiz oynamak istiyorum ama 1 hafta geçene kadar lazyvalo ile oynamak istiyorum. Genel komple format atmadan sadece sürümü düşürmem mümkün mü
Bildiğim kadarıyla mümkün değil. Gene de bir internetten bak.

windows sürüm 2004 de çalışıyor mu sorunum ondan olabilir galba
Sürümle alakalı sorun olabilir.

Üye
7 HİZMET YILI
So once i launch the hack i dont think the game can start up, is this an anticheat problem and if so how to i get around it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...