- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ne hatası veriyor, bir de konuda denileni eksiksiz uyguladın mı?Spoofer dün çalıştı fakat şuanda çalışmıyor :/
Ne hatası veriyor, bir de konuda denileni eksiksiz uyguladın mı?Spoofer dün çalıştı fakat şuanda çalışmıyor :/
Key memoryhackers konuyu okur musun?hile load lıyorum lazyvalo yazılı şeyin altında key diyor oraları ne yapcaz
Spoofladım , modemi yeniden başlattım , yeni hesap kurdum ve VAN 152 hatası aldım tekrardanNe hatası veriyor, bir de konuda denileni eksiksiz uyguladın mı?
make sure you logged out from the acc and createI spoofed it, rebooted the modem, set up a new account and got VAN 152 error again
What's your Windows version?wen i open the game is automatically close
Bilemedim, üzgünüm.Spoofladım , modemi yeniden başlattım , yeni hesap kurdum ve VAN 152 hatası aldım tekrardan
The cheat is cracked and most likely detect. Just enjoy.This is detected or ?
100%. Kullananların çoğu ban yediğini söyledi.Ban yeme riski varmı ? Varsa yüzde ?
hesap büyük ihtimal %70 ban yemekte spooferdan hwıd yiyene rastlamadım ki hwıd yememek daha önemli zaten valorantta hileler çok sağlıklı olacağını sanmıyorum koruması çok sağlamBan yeme riski varmı ? Varsa yüzde ?
spoofu yaptım yaptıktan sonra modemi resetledim ama hala banlıyım ne yapabilirimspoofa evet de ve modemini resle
hesabın banı kalkmaz hwıd yemediysen yeni hesap açspoofu yaptım yaptıktan sonra modemi resetledim ama hala banlıyım ne yapabilirim
hwid yediysen spoofer işe yaramıyor sanırım yemeden önce fayda sağlıyorhwid ban yedim yeni hesap açıp denedim olmadı