Üye
Merhaba spoffu yaptıktan sonra oyunu açtığımda siyah ekran alıyorum
Yha 1809 geçtim 1909 güncelleştirmesi geldi şimdi onu yapıor napıcam? İptal etmedurdurma gibi birşeyde yok. 1909 da çalışmazmı şimdi uff kaç saattir uğraşıyorum.Rica ederim. İnşallah çalışır diyelim.
1809 sürümüne geçiş yap.Merhaba spoffu yaptıktan sonra oyunu açtığımda siyah ekran alıyorum
Bilemiyorum. Üzgünüm.Yha 1809 geçtim 1909 güncelleştirmesi geldi şimdi onu yapıor napıcam? İptal etmedurdurma gibi birşeyde yok. 1909 da çalışmazmı şimdi uff kaç saattir uğraşıyorum.
yok hocam banada dedin yaptım yine 2. oyunda ban yedimİnternetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir.
Aimbot kullanıyor musun?yok hocam banada dedin yaptım yine 2. oyunda ban yedim
fix büyük ihtimal hile
hayır bu ban yiyen 6. hesap sadece wh kulanıyorum oda o kadar legit oynuyorumki takımın sonuncusuydum siz düşünün ve ban yedimAimbot kullanıyor musun?
hayır bu ban yiyen 6. hesap sadece wh kulanıyorum oda o kadar legit oynuyorumki takımın sonuncusuydum siz düşünün ve ban yedim
hiç gitmedi bile tüm hesaplar 2. maçta ban yiyor tahmin ediyorumki düzgün birşekilde kimse kulanamıyor bu hileyi pc güvende olsada hesaplar banlanıyor bir anlamı kalmıyor
"Ne kadar giderse", ayrıca public hile. Elden bir şey gelmez. Hile sitemize ait değil.hiç gitmedi bile tüm hesaplar 2. maçta ban yiyor tahmin ediyorumki düzgün birşekilde kimse kulanamıyor bu hileyi pc güvende olsada hesaplar banlanıyor bir anlamı kalmıyor
Kullanmayın bir anlamı kalmıyorsa. Simple as fuck.hiç gitmedi bile tüm hesaplar 2. maçta ban yiyor tahmin ediyorumki düzgün birşekilde kimse kulanamıyor bu hileyi pc güvende olsada hesaplar banlanıyor bir anlamı kalmıyor
konuyu dikkatli okumalısın 1809 sürümünü destekliyor hataya gelincede secure bootu kapatmalısın nasıl kapatcagını bilmiyorsan internetten araştırmalısınError#3: Disable secure boot in BIOS/UEFI before continuing.
Instructions:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
HATASI ALIYORUM
2004 sürüm
homemenü tuşu hangisi acaba ?
oyundan cıkıp tekrar girmeyi denebirde oyna dediğimde artık oyun gelmiyor var mı buna da bir çözüm