☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere LazyValo fixed denilip loaderdan kaldırıldı bir çoğumuzda dosyaları hala duruyor forumdaki konulara baktığımda çalıştıran ve üstelik bir kaç tur atabilenler olduğunu görüyorum. Dosyalardan hileyi ben de aktif edebiliyorum fakat spooferı artık çalışmadığı için yeni açılmış bir hesapta ancak 1 el spike rush atabiliyorum onun da bazen yarısında bazen sonunda ban yiyorum.
Çalıştırdığını söyleyen arkadaşlar nasıl bir method uyguluyorsa bize de söylerse çok iyi olur, biz de faydalanalım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Valorant logları temizledim
*IP, Mac adreslerini değiştirdim.
*temp, %temp%, prefetch gibi klasörleri temizledim (bir nebze olsun yardımı dokunur diye)
*secure folders ile gizlemeye çalıştım (bu da ne denli işe yarar bilmiyorum sadece denemek istedim)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çalıştırdığını söyleyen arkadaşlar nasıl bir method uyguluyorsa bize de söylerse çok iyi olur, biz de faydalanalım.
*Valorant logları temizledim
*IP, Mac adreslerini değiştirdim.
*temp, %temp%, prefetch gibi klasörleri temizledim (bir nebze olsun yardımı dokunur diye)
*secure folders ile gizlemeye çalıştım (bu da ne denli işe yarar bilmiyorum sadece denemek istedim)