1 hafta ile 1 ay arası kesin yersin diye düşünüyorumLazzysharp 10.8 ile komple banlıyordu fakat 10.9 ile banlamamaya başladı sanki tekrar 10.7 'deki gibi aylarca banlamayacak gibi mesala 1 günde banlıyodu fakat bir arkadaştan edindiğim bilgiye göre 4 gündür banlamıyormuş.
Konuyu açma sebebim siz kullananlarıda 10.9 geldiğinden beri hesabınız banlanıyomu lazysharp ile bunun hakkında konuya yorumlarınızı bekliyoruz.
işte orası belli değil o yüzden test edenlerden yorum bekliyoruz.1 hafta ile 1 ay arası kesin yersin diye düşünüyorum
katılıyorum kesın bı bılgı olmadan kullanmak yanlıs yaişte orası belli değil o yüzden test edenlerden yorum bekliyoruz.
Mesala sen şuan bu yorumu hem duyar kasmak için hemde sırf yorum atmak için attın buraya bu forumda en gereksiz konulardan kaçınan ve spam yorumları reportlayan en duyarlı kişiyimdir bence ben bu konuyu ciddi cevaplar için açtım. Ama belliki sen standart yorumunu bu tür konulara okumadan yazıyorsun harikasın.bununla ilgili tonlarca binlerce konu açıyorsunuz hala anlamıyorsunuz ya da konu kasmak için bahane üretiyorsunuz arkadaşın 4 gündür banlanmıyor olabilir zaten konusunda ban süresi yazıyor bırakın artık şu konu kasma muhabbetini
kesin ama kesin konuşmayı sevmem pek ;Dkatılıyorum kesın bı bılgı olmadan kullanmak yanlıs ya
bigli için saol bende elimden geleni yapayımLazzysharp 10.8 ile komple banlarken 10.9 ile banlamamaya başladı sanki tekrar 10.7 'deki gibi gibi mesala 1 günde banlıyodu fakat forumdan 1 arkadaştan edindiğim bilgiye göre 4 gündür banlanmıyor. (Dereceli oynuyor.) Riot ac'yi gevşetmiş olabilir.
Konuyu açma sebebim siz kullananlarıda 10.9 geldiğinden beri hesabınız banlanıyomu lazysharp ile bunun hakkında konuya yorumlarınızı bekliyoruz. Geçmişe göre değil sadece 10.9 yaması itibari ile kullananların yorumlarını bekliyorum.
Konuya gereksiz yorum yazacak veya duyar kasmak için yorum yazacak varsa bi zahmet yazmadan çıksın ciddi cevaplar bekliyoruz.
Let's see how long it will take.I played 10 games today and didnt get anything for now
Aynen seri biçimde birçok kişinin durumlarına bakalım ne kadar sürüyor çünki 10.9 ile sanki gevşedi permalar.bigli için saol bende elimden geleni yapayım
Tam olarak öyle değil ama yakınaz az kullandırmaya baslattılar galıba cılkını cıkarmadan takılın dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?