Biliyorum fakat benim sorum şu; yani pbe de deneyen varmıydı orda çalışıyormuydu.şuan güncellemede sanırsam yorumlara kapatılmış script
anladım mantıken öyle bende düşündüm fakat onun sürümlerinde giden script mevcutmu diye sormak istedim teşekkürler.çalışmaz pbe mesela tr 10.7 ise pbe 10.8.1 mesela sürüm farklı ve ona durmadan güncelleme geliyor uraşmazlar
hani yapan var mıdır bilmeme ama her gün bir güncelleme geliyor ya pbe sonuçta deneme serveri ya yapmaz yani kimse her gün güncellemek zorundalar çünkianladım mantıken öyle bende düşündüm fakat onun sürümlerinde giden script mevcutmu diye sormak istedim teşekkürler.
teşekkürler bilgi için script güncellenene kadar pbe oynacağım benhani yapan var mıdır bilmeme ama her gün bir güncelleme geliyor ya pbe sonuçta deneme serveri ya yapmaz yani kimse her gün güncellemek zorundalar çünki
nasıl çalışıyor? pbedemi? imkansız?Bende çalışıyor ama sizi bilmem
bütün heroları scriptte test etmiş oluruzpbede çalışsa ne farkeder ki
script şuanda 10.7 patch için güncellemeye alındı zaten güncellenince ana sayfada son konular bölümünde gözükür.Script linkini alabilir miyim?
Teşekkür ederimbütün heroları scriptte test etmiş oluruz
Post automatically merged:
script şuanda 10.7 patch için güncellemeye alındı zaten güncellenince ana sayfada son konular bölümünde gözükür.