Ben farklı bir açıdan değerlendirmişim affola İyi oyunlar!Yanlış okudunuz sanırım yada ben yanlış anlattım ücretli bir scriptle karşılaştırıp target ayarının ve kite ayarının ona kıyasla üst seviyede olduğunu belirttim mükemmelliyetçi bir tavır göstediğimi sanmıyorum kral. İyi oyunlar
Post automatically merged:
Bedavaları geç bazı ücretli sc lerden (türkiyede satışa sunulanlar için konuşuyorum) daha üst seviyede benim görüşüm tabi bu
LPReborn X (muhtemelen senin kullandığın değil) scriptinin alternatif versiyonu diye biliyorum aylık 200tl gibi bir şey bana sorarsan para varsa alınır yoksa da aylık 200tl farka değmez. LPReborndan daha iyi scriptler olsa da, piyasadaki bedava olan en iyi scripttir. Ben başka bir script kullanıyorum tdediğin target ayarı ve kite ayarı da daha iyi lpreborna çok benziyor fakat bir tık daha iyisi o yüzden lprebornun benim kullandığım hilenin alternatif sürümü gibi bir şey olduğunu düşünüyorum domination yasuo ve bunun yasuosu birebir aynı aslına bakarsak tüm scler birbirine benzer sclerin bir atası var ona dayanıyor, kaliteli scyi bulmak çok zor o yüzden LPReborn en kolay ve en iyi çözüm yoludur.
knk o fps düşümüne çağre yok herhalde ya herkes şikayetçien büyük artısı beleş olması beleş hilelerden çok çok daha üstünbir hile tek - yanı bazı ayarlarda fps düşürüyor