LBreborn diğer scriptlerle kıyaslama artıları eksileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
parayla satılanlara nasıl güveniyorsunuz ki? bir baktım değişik ucube internet siteleri var sözde para verip alabileceğin ama hiç güvenilir durmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yanlış okudunuz sanırım yada ben yanlış anlattım ücretli bir scriptle karşılaştırıp target ayarının ve kite ayarının ona kıyasla üst seviyede olduğunu belirttim mükemmelliyetçi bir tavır göstediğimi sanmıyorum kral. İyi oyunlar
Post automatically merged:

Bedavaları geç bazı ücretli sc lerden (türkiyede satışa sunulanlar için konuşuyorum) daha üst seviyede benim görüşüm tabi bu
Ben farklı bir açıdan değerlendirmişim affola İyi oyunlar!

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
3 farklı sc kullandım lpreborn 2 kullandığım scden iyiydi fakat son kullandığım daha iyi isim veremiyoruz :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knaka bedavaya daha iyisi yok bence fps i boşver oyna gitsin xD

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ne kadar fps düşüşü oluyor tahmini

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
You need to add computer support to increase it
LPReborn X (muhtemelen senin kullandığın değil) scriptinin alternatif versiyonu diye biliyorum aylık 200tl gibi bir şey bana sorarsan para varsa alınır yoksa da aylık 200tl farka değmez. LPReborndan daha iyi scriptler olsa da, piyasadaki bedava olan en iyi scripttir. Ben başka bir script kullanıyorum tdediğin target ayarı ve kite ayarı da daha iyi lpreborna çok benziyor fakat bir tık daha iyisi o yüzden lprebornun benim kullandığım hilenin alternatif sürümü gibi bir şey olduğunu düşünüyorum domination yasuo ve bunun yasuosu birebir aynı aslına bakarsak tüm scler birbirine benzer sclerin bir atası var ona dayanıyor, kaliteli scyi bulmak çok zor o yüzden LPReborn en kolay ve en iyi çözüm yoludur.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
en büyük artısı beleş olması beleş hilelerden çok çok daha üstünbir hile tek - yanı bazı ayarlarda fps düşürüyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka en iyi free script bu başka bir şey demeye gerek yok
Post automatically merged:

hayatımda gördüğün en iyi bedava sc tüm arkadaşlarım kullanıyo ben de başlayacağım

hello world
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şu an paralı script almanın tek mantıklı yanı exploitler onun dışında free her türlü f/p

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Haklısın fps sorunu olmasa çok iyi ama yapacak bir şey yok sonuçta ücretsiz bir hile

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sonuçta oyunun kodlarından farklı bir kod yazıyorsunuz fps sorunları muhtemel olucaktır aynı durumdan herkes müzdarip yapacak bir şey yok iyi forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bedava script için fps eğer çok düşmeyecekse fps sorunu önemli değil bence pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...