Ne alaka ban atmamak? ne yazıyor konu altında belli değil ayrıca her hile banlar eninde sonundaLbreborn hala ban atmıyormu bilen varsa yaza bilirmi
Sanırım her sc gibi Lbreborn da ban atabilir pek bilgim yok benim. Otomatik ban varsa Lol de atadabilir.Lbreborn hala ban atmıyormu bilen varsa yaza bilirmi
hayır hala ud mi yani onu soruyorum knkNe alaka ban atmamak? ne yazıyor konu altında belli değil ayrıca her hile banlar eninde sonunda
hile en son ud di hala öyle mi acaba onu merak ediyorumSanırım her sc gibi Lbreborn da ban atabilir pek bilgim yok benim. Otomatik ban varsa Lol de atadabilir.
Yine ban atar büyük ihtimal temmuzda güncelleme gelmiş ama bilmiyorum.hayır hala ud mi yani onu soruyorum knk
Post automatically merged:
hile en son ud di hala öyle mi acaba onu merak ediyorum
anladım knk teşşekürlerYine ban atar büyük ihtimal temmuzda güncelleme gelmiş ama bilmiyorum.
ne kadar sürede atmıyor?Şuan atmıyor
knk atmıyorsa ud dir ud olmadığı zaman atar diye tahmin ediyorumne kadar sürede atmıyor?
yok şuan atmıyo ben 4 ay önce ban yedim ama daha ban yemedim bi 3 ay olduLbreborn hala ban atmıyormu bilen varsa yaza bilirmi