Çözüldü LBReborn İlgili Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar. Onaylı üye olduktan sonra LBReborn kullanacağım fakat bu hilenin Ban Statüsü hakkında bilgisi olan var mı ? Kullanan kişilere sorumdur kaç günde ban yediniz ? Ban yemeden önce çok belli ederek mi oynamaktasınız ? Hangi özellikleri açtıktan sonra yediniz ?
Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

Lütfen sadece hileyi kullanmış onaylı üye ve üstündeki üyeler cevap versin.

Çözüm
Selamlar dostlar. Onaylı üye olduktan sonra LBReborn kullanacağım fakat bu hilenin Ban Statüsü hakkında bilgisi olan var mı ? Kullanan kişilere sorumdur kaç günde ban yediniz ? Ban yemeden önce çok belli ederek mi oynamaktasınız ? Hangi özellikleri açtıktan sonra yediniz ?

Merhaba dostum
Şu anda lpreborn ban atmıyor abartıp da tüm oyunlar rep yemedigin sürece kendim 5 6 aydır oynuyorum. Benden daha çok oynayanlar da mevcut. İyi forumlar
kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Merhaba dostum
Şu anda lpreborn ban atmıyor abartıp da tüm oyunlar rep yemedigin sürece kendim 5 6 aydır oynuyorum. Benden daha çok oynayanlar da mevcut. İyi forumlar

Çözüm
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI

lbreborn ban durumu yok hocam plat 4 üm çıkışından beri oynuyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Post automatically merged:

9 report+ üstüne ticket yemediğin sürece ban yemezsin ud script
+9 üstüne ticket yedim hala banlanmadım bak şu işe :D

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Sorularına direkt olarak senin sorduğun sırada cevap vereceğim. Bunu hem diğer script kullanıcıları adına hem de Memory Hackers ailesinin forumda sunduğu LB scripti adına cevaplıyor olacağım.

Hilenin Ban Statüsü hakkında bilgisi olan var mı?

Hileler ban rate olarak ele alındığında belli dönemlerde yoğunluk gösterir, bunu kurum/kuruluş/birey/forum farketmeksizin auto algılayıcılar tarafından sağlarlar. Bazıları legaliteye önem verirsen şu kadar sürer, reportlanmazsan şu kadar sürer gibi ifadelerde bulunur. Açıkça bir yazılımcı ve script coder olarak cevap veriyorum; BÖYLE BİR DURUM YOK. Bir hilenin undetected olmasının tek nedeni sistem dosyaları tarafından henüz usefull olmaması. External ve Internal olarak adlandırdığımız iki farklı inject türü vardır. Ücretsiz sunulan scriptlerin %99'u External scriptlerdir, yani dışarıdan entegre edilen ve çalıştırılan. Sorunun kapsamlı cevabının üzerine kısa cevabını da şöyle ileteyim; "Hileler belli zamanlarda ban rate artışı gösterir bu da sistem üzerinde genellikle update olduğu ve kullanılan kodlanmış hilenin altyapısında yeterli önyükleme sağlanamadığı zaman. Yani bunu bilmenin tek yolu herkesin hangi aralıklarla ve toplu/bireysel ban yiyip yemediğini bilmekten geçer"

Kullanan kişilere sorumdur kaç günde ban yediniz?

Yukarıda da belirttiğim gibi, bu bireysel kullanımın dışında altyapıyı kullanan ve oyuna giriş esnasında inject edilmiş tüm kullanıcılar için geçerli bir cevap olacaktır. Bireysel olarak tabii ki ban yeme ihtimalin var, oturup her gün 20 oyun atıp 20 oyunda da reportlanırsan 24 saat sürmez, bu raporlama sistemindeki legal cover system LCS algoritmasını tetiklemesinden kaynaklanır.

Ban yemeden önce çok belli ederek mi oynamaktasınız?

Soruların tamamına bakacak olursak aslında hepsi birbiri ile bağlı. Az önce de dile getirdiğim üzere, eğer biraz daha uzun vadeli kullanmak istiyorsan (ki eninde sonunda ban yiyeceksin) fast move block kapatarak, evade aktif tutmadan, aa diss move %5'in altına düşmeden kullanmakta fayda göreceksin.

Hangi özellikleri açtıktan sonra yediniz ?

Bir diğer ilettiğin soruya verdiğim cevap üzerinden buna da cevap bulabildiğini varsayıyorum ve tekrar cevaplamıyorum.

Umarım her şey beklediğin gibi cevaplanmıştır, iyi forumlar; iyi eğlenceler dilerim :)

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
yememişsindir sadece sözde kalmıştır. atılsaydı böyle konuşamazdın maalesef :D
hocam windsharp da da öyle oldu gene aynı şekilde 9 report 1 ticket yemiştim zamanında banwawe de yoktu ve banlandım şimdi de aynısı oluyor ama banlanmıyorum aynı olay :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...