lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Merhaba dostumSelamlar dostlar. Onaylı üye olduktan sonra LBReborn kullanacağım fakat bu hilenin Ban Statüsü hakkında bilgisi olan var mı ? Kullanan kişilere sorumdur kaç günde ban yediniz ? Ban yemeden önce çok belli ederek mi oynamaktasınız ? Hangi özellikleri açtıktan sonra yediniz ?
Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
Lütfen sadece hileyi kullanmış onaylı üye ve üstündeki üyeler cevap versin.
Merhaba dostumSelamlar dostlar. Onaylı üye olduktan sonra LBReborn kullanacağım fakat bu hilenin Ban Statüsü hakkında bilgisi olan var mı ? Kullanan kişilere sorumdur kaç günde ban yediniz ? Ban yemeden önce çok belli ederek mi oynamaktasınız ? Hangi özellikleri açtıktan sonra yediniz ?
lbreborn ban durumu yok hocam plat 4 üm çıkışından beri oynuyorum hiç bir sıkıntısı yok.Selamlar dostlar. Onaylı üye olduktan sonra LBReborn kullanacağım fakat bu hilenin Ban Statüsü hakkında bilgisi olan var mı ? Kullanan kişilere sorumdur kaç günde ban yediniz ? Ban yemeden önce çok belli ederek mi oynamaktasınız ? Hangi özellikleri açtıktan sonra yediniz ?
+9 üstüne ticket yedim hala banlanmadım bak şu işe9 report+ üstüne ticket yemediğin sürece ban yemezsin ud script
yememişsindir sadece sözde kalmıştır. atılsaydı böyle konuşamazdın maaleseflbreborn ban durumu yok hocam plat 4 üm çıkışından beri oynuyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Post automatically merged:
+9 üstüne ticket yedim hala banlanmadım bak şu işe
hocam windsharp da da öyle oldu gene aynı şekilde 9 report 1 ticket yemiştim zamanında banwawe de yoktu ve banlandım şimdi de aynısı oluyor ama banlanmıyorum aynı olay :dyememişsindir sadece sözde kalmıştır. atılsaydı böyle konuşamazdın maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?