Bazen oyun ilerledikçe Hasarını hesaplayamıyor veya o sırada "Space" basıyorsan, Evade açıksa skill dodgeliyorsa buna sebep olabilir benim tavsiyem bir config kullanıyorsan veyahut kullanmıyorsan uzun süredir dosyalarını temizleyip yeni yükleme yapmadıysan bunu dene büyük ihtimal sorun çözülecektir.LBReborn kullanıyorum jinxte irellia da filan minyonlara last hit atmıyor "v", "c" veya "x" tuşlarını kullanmama rağmen bazı minyonlara atıyor fakat bazılarına atmıyor hatta last hit helper çemberi bile çıkmıyor bazılarında neden ?
kanak bazen hasarını tahmin edemiyor o yüzden veya o anda başka bir tuşa basıyor oalbilirsinLBReborn kullanıyorum jinxte irellia da filan minyonlara last hit atmıyor "v", "c" veya "x" tuşlarını kullanmama rağmen bazı minyonlara atıyor fakat bazılarına atmıyor hatta last hit helper çemberi bile çıkmıyor bazılarında neden ?
Ping ayarlamayı unutmamanızı öneririm bazen pinginize göre last hit dener ve hasarınız yetmiyorsa minyon ölmüş olur ve lsat hit atamazsınız.LBReborn kullanıyorum jinxte irellia da filan minyonlara last hit atmıyor "v", "c" veya "x" tuşlarını kullanmama rağmen bazı minyonlara atıyor fakat bazılarına atmıyor hatta last hit helper çemberi bile çıkmıyor bazılarında neden ?
çok uzak bir ihtimal ama klavyen eskiyse aynı anda 3tuşa bastığında algılamıyor bundan kaynaklı olabilirLBReborn kullanıyorum jinxte irellia da filan minyonlara last hit atmıyor "v", "c" veya "x" tuşlarını kullanmama rağmen bazı minyonlara atıyor fakat bazılarına atmıyor hatta last hit helper çemberi bile çıkmıyor bazılarında neden ?
aynı anda bir kaç tuşa bastığınızda düşük sistemli bilgisayarlarda düşmede yapıyordu o düzeldimi acaba?çok uzak bir ihtimal ama klavyen eskiyse aynı anda 3tuşa bastığında algılamıyor bundan kaynaklı olabilir
oyundan düşmeyi mi kastediyorsunaynı anda bir kaç tuşa bastığınızda düşük sistemli bilgisayarlarda düşmede yapıyordu o düzeldimi acaba?
evet siyah ekran alıp oyundan düşüyorduk eskidenoyundan düşmeyi mi kastediyorsun
bilmiyorum ki o bilgisayarla alakalı muhtemelenevet siyah ekran alıp oyundan düşüyorduk eskiden
happens to me too im looking for a fixI'm using LBReborn in jinx, irellia doesn't last hit the minions. Although I use the "v", "c" or "x" keys, it throws some minions but not others, even the last hit helper circle does not appear in some, why?
leborn menüde mi yoksa lol ayarlarda mıdostum onun çözümünü buldum bende böyle çalıştı ; eski dx9 modu yazan ayarın tikini kaldır düzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?