LPReborn Detaylı Rehber | 15 Mayıs 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sadece bazı skillerin scriptin kullanmasını istiyorum bu mümkün mü ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Reis eyvallah çok faydası olur bu konunun

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sadece bazı skillerin scriptin kullanmasını istiyorum bu mümkün mü ?
Inserte veya shifte bastığınızda açılan menüde seçtiğiniz heronun configi var en altta, misal yasuo oynuyorsanız yasuo config yazar en altta. Oradan az biraz kurcalayıp Q kullanmasını W kullanmasını falan hepsini kapatabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gerçekten aşırı yararlı bi konu arkadaşım yeni başlamıştı script kullanmaya nasıl öğreticem diye düşünüyordum bu rehbere denk gelmem iyi oldu

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Oto doge u arada bi kapatmayı legit bir şekilde kullanırsanız kendınzı cok daha iyi bir sekılde güvence altına alabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gerçekten emek kokuyor teşekkürler
Merhaba arkadaşlar bu konuda LPReborn hakkında pek bilgisi olmayan, bazı ayarları veya çoğu ayarları tam olarak kavrayamamış arkadaşlar için bir Detaylı Rehber yazmak istedim.

İlk öncelikle LPReborn hakkında deneyimi olmayan arkadaşların şöyle bir yorumu oluyor; "Ben bile kendim Script'ten daha iyi oynuyorum, neden düzgün çalışmıyor? Skill atmıyor?" vs.

Genelde en çok sorulan sorular, configlerle ilgili oluyor. Benim bu konu hakkındaki düşüncem ise şöyle:

Eğer her şeyin düzgün ve güzel gitmesini istiyorsanız. Destekli bir şampiyon kullanmalısınız, sizin için destekli şampiyonları listeleyip tek tek yazdım, dilerseniz CTRL+F ile merak ettiğiniz şampiyon bu listede var mı diye bakabilirsiniz, işte destekli şampiyonlar:

Hangi şampiyonu oynamalıyım? Bu soruyu birçoğunuz sormaktasınız. İşte Script Tierlisti

Ben hangi şampiyonları oynuyorum? Ve o şampiyonlar hakkında ufak bilgiler:

Ufak tüyolar:

Tuşlar ne işe yarıyor? Tuşların ne işe yaradığını söyleyeyim o halde:

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
herhangi birine combo yaparken 1 kere spaceyemi basmam lazım yoksa basılımı tutucam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
güzel bilgiler aga aydınlattın bizi teşekkürler tuşarı da yazman açıkçası çok iyi olmuş

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yakında kullanabilirsem deneyceğim kesinlikle

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Faydalı konu hocam kendi combomuzu nasıl ayarlayabiliriz

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Kombo yaparken yetenek tuşlarına basmak gerekir mi? Sadece space mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bu konuda LPReborn hakkında pek bilgisi olmayan, bazı ayarları veya çoğu ayarları tam olarak kavrayamamış arkadaşlar için bir Detaylı Rehber yazmak istedim.

İlk öncelikle LPReborn hakkında deneyimi olmayan arkadaşların şöyle bir yorumu oluyor; "Ben bile kendim Script'ten daha iyi oynuyorum, neden düzgün çalışmıyor? Skill atmıyor?" vs.

Genelde en çok sorulan sorular, configlerle ilgili oluyor. Benim bu konu hakkındaki düşüncem ise şöyle:

Eğer her şeyin düzgün ve güzel gitmesini istiyorsanız. Destekli bir şampiyon kullanmalısınız, sizin için destekli şampiyonları listeleyip tek tek yazdım, dilerseniz CTRL+F ile merak ettiğiniz şampiyon bu listede var mı diye bakabilirsiniz, işte destekli şampiyonlar:

Hangi şampiyonu oynamalıyım? Bu soruyu birçoğunuz sormaktasınız. İşte Script Tierlisti

Ufak tüyolar:

lütfen cevap verin ya şu rivenda sc nasıl çalışıyor komboları iyi yapıyor mu ya da yapabiliyor mu
Post automatically merged:

rivena sc nasıl oluyor bilginiz var mı

Ufak tüyolar:

sağol bro

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
lütfen cevap verin ya şu rivenda sc nasıl çalışıyor komboları iyi yapıyor mu ya da yapabiliyor mu

rivena sc nasıl oluyor bilginiz var mı

sağol bro
Riven'a sc çok güzel oluyor dene

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok faydalı yazı olmuş eline sağlık optimum seviyede kullanabilmek için bunları bilmek gerekiyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni çıkan lp rebornda evadeyi kapatıp ezreal falan oynarsak ban riski ban wawe olmadığı sürece azalırmı veya yemezmiyiz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yararlı olmuş ama z eksik onu da ekleseydin keşke

yeni çıkan lp rebornda evadeyi kapatıp ezreal falan oynarsak ban riski ban wawe olmadığı sürece azalırmı veya yemezmiyiz
sadece farkedilmezsin ve uzun zamna banlanmazsın fakat script kullandığın için elinde sonunda banlanacaksın

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
abi mouse ile click atıyor benm izlediğim videolar z kaçmaya mı yarıyor öyle mesela z ve space mi basılı tutarak kiteliyorsunuz

e bu adcler z ve space basar mı kiteliyor mouse sol click nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...