Inserte veya shifte bastığınızda açılan menüde seçtiğiniz heronun configi var en altta, misal yasuo oynuyorsanız yasuo config yazar en altta. Oradan az biraz kurcalayıp Q kullanmasını W kullanmasını falan hepsini kapatabilirsiniz.sadece bazı skillerin scriptin kullanmasını istiyorum bu mümkün mü ?
Merhaba arkadaşlar bu konuda LPReborn hakkında pek bilgisi olmayan, bazı ayarları veya çoğu ayarları tam olarak kavrayamamış arkadaşlar için bir Detaylı Rehber yazmak istedim.
İlk öncelikle LPReborn hakkında deneyimi olmayan arkadaşların şöyle bir yorumu oluyor; "Ben bile kendim Script'ten daha iyi oynuyorum, neden düzgün çalışmıyor? Skill atmıyor?" vs.
Genelde en çok sorulan sorular, configlerle ilgili oluyor. Benim bu konu hakkındaki düşüncem ise şöyle:
Eğer her şeyin düzgün ve güzel gitmesini istiyorsanız. Destekli bir şampiyon kullanmalısınız, sizin için destekli şampiyonları listeleyip tek tek yazdım, dilerseniz CTRL+F ile merak ettiğiniz şampiyon bu listede var mı diye bakabilirsiniz, işte destekli şampiyonlar:
Hangi şampiyonu oynamalıyım? Bu soruyu birçoğunuz sormaktasınız. İşte Script Tierlisti
Ben hangi şampiyonları oynuyorum? Ve o şampiyonlar hakkında ufak bilgiler:
Ufak tüyolar:
Tuşlar ne işe yarıyor? Tuşların ne işe yaradığını söyleyeyim o halde:
sadece spaceKombo yaparken yetenek tuşlarına basmak gerekir mi? Sadece space mi?
lütfen cevap verin ya şu rivenda sc nasıl çalışıyor komboları iyi yapıyor mu ya da yapabiliyor muMerhaba arkadaşlar bu konuda LPReborn hakkında pek bilgisi olmayan, bazı ayarları veya çoğu ayarları tam olarak kavrayamamış arkadaşlar için bir Detaylı Rehber yazmak istedim.
İlk öncelikle LPReborn hakkında deneyimi olmayan arkadaşların şöyle bir yorumu oluyor; "Ben bile kendim Script'ten daha iyi oynuyorum, neden düzgün çalışmıyor? Skill atmıyor?" vs.
Genelde en çok sorulan sorular, configlerle ilgili oluyor. Benim bu konu hakkındaki düşüncem ise şöyle:
Eğer her şeyin düzgün ve güzel gitmesini istiyorsanız. Destekli bir şampiyon kullanmalısınız, sizin için destekli şampiyonları listeleyip tek tek yazdım, dilerseniz CTRL+F ile merak ettiğiniz şampiyon bu listede var mı diye bakabilirsiniz, işte destekli şampiyonlar:
Hangi şampiyonu oynamalıyım? Bu soruyu birçoğunuz sormaktasınız. İşte Script Tierlisti
Ufak tüyolar:
sağol broMerhaba arkadaşlar bu konuda LPReborn hakkında pek bilgisi olmayan, bazı ayarları veya çoğu ayarları tam olarak kavrayamamış arkadaşlar için bir Detaylı Rehber yazmak istedim.
Ufak tüyolar:
Riven'a sc çok güzel oluyor denelütfen cevap verin ya şu rivenda sc nasıl çalışıyor komboları iyi yapıyor mu ya da yapabiliyor mu
Post automatically merged:
rivena sc nasıl oluyor bilginiz var mı
Post automatically merged:
sağol bro
hileden ayarlıyorsun istediğin comboyu seç space basKombo yaparken yetenek tuşlarına basmak gerekir mi? Sadece space mi?
sadece farkedilmezsin ve uzun zamna banlanmazsın fakat script kullandığın için elinde sonunda banlanacaksınyeni çıkan lp rebornda evadeyi kapatıp ezreal falan oynarsak ban riski ban wawe olmadığı sürece azalırmı veya yemezmiyiz