Çözüldü LD Player Mir4 Oyun Acılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ld player üzerinden mir4 denilen oyunu oynayıp bir bot var onu kullanıcam ama nedense ld player hangi sürümünü indirdiyesem play storede bu cıhazla uyumlu degil sorunu aldım ama ldstore den indire biiyordum indirdigim zaman oyuna tıklıyorum siyah ekran da kalıyor ve oyun acılmıyor bircok sitelerde araştırma yaptım bi türlü bişey bulamadım pc den rahatlıkla oynaya biiliyorum baska emunator lerden oynanıyormu bilmiyorum ama ld player sartı var aranızda ld player den oynayan varsa nasıl oynuyorsa bana yardımcı olurmusunuz

i5 3470s 2,90 ghz
Rx480 4gb 256bit
8x Ram 1333 Mhz
870 evo 500 gb ssd

Çözüm
bazı oyunlarla emulatorler uyumluluk sorunu yasıyor hocam . bende ld kullanıyorum sızın ıcın deneyıp sonuclrını paylasayım bakalım bendede aynı sorun olmazsa buyuk ıhtımal pc kaynaklı hatanız
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bazı oyunlarla emulatorler uyumluluk sorunu yasıyor hocam . bende ld kullanıyorum sızın ıcın deneyıp sonuclrını paylasayım bakalım bendede aynı sorun olmazsa buyuk ıhtımal pc kaynaklı hatanız

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kısaca emulator bu oyunu desteklemiyor google playdan indirememe sebebin bu,desteklemiyorsa başka bir yerden indirmen dahilinde de açmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...