LD Player Start Game First hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Dün gece LDPlayer da hileli oynadım sıkıntı yoktu pc kapattım yattım sabah kalktım tekrar girmeyi denedim yeni cmd sayfası açılıyor yazılar yeşil geliyor ve sonra Start Game First hatası veriyor bulamadım deliriyorum. Gameloop da açıyorum açılıyor ama gameloop da drop yiyor sinir bozuyor öyle de LDPlayer da sıkıntı yoktu pc kapatıp sabah açana kadar. Lütfen yardım edin.

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bepek fikrım yok ama kaldır tekrar yukle dıyebılırım anca bırde %temp% dosyalarını temızle modem resetle vırus tarat falan ne bılıyım :) belkı duzelır

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
emilatörde sıkıntı var gibi gözüküyor emilatörü değiştirmeyi dene temp dosyalarını temizle bide

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Visual-C-Runtimes-All-in-One-Mar-2020 hata veriyosa bunu indir kur yönetici olrak başlat pc yeniden başlar sorun ortadan kalkıcak büyük ihtimal

Üye
6 HİZMET YILI
O emilator bi sıkıntılı farklı bi emilator kullanmanı önerebilirim
Kanka Gameloop hariç başka varmı ya çok drop yiyor arada pc ile ilgili birşey değil yani
Post automatically merged:

Visual-C-Runtimes-All-in-One-Mar-2020 hata veriyosa bunu indir kur yönetici olrak başlat pc yeniden başlar sorun ortadan kalkıcak büyük ihtimal
o hatayı vermiyor ama teşekkür ederim yinede

ldplayer da hile varmı ya ben yok diye biliyorum
Ben oynayabildim yani bilmiyorum ama 1 gecelik :D

emilatörde sıkıntı var gibi gözüküyor emilatörü değiştirmeyi dene temp dosyalarını temizle bide
Gameloop LD Player hariç başka emilatör varmı hileyi kullanabileceğim gameloopta drop yiyor arada ya :( %TEMP% temp bunların ikisini temizliyeceğim bundan sonra

bepek fikrım yok ama kaldır tekrar yukle dıyebılırım anca bırde %temp% dosyalarını temızle modem resetle vırus tarat falan ne bılıyım :) belkı duzelır
teşekkürler deniyeceğim

knk o emilator bi değişik normal yani
Anladım hocam teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bluestacks e geçmeni öneririm sana başka bir çözüm yolu yok şuanlık eğer araştırıp bulursam sana söylerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...