25 May 2020 #1 casterntr Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 380 Tepki puanı 91 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Beyler kontrol ayarlarını nasıl yapıcam gamelooptaki gibi bilen varmı
25 May 2020 #2 Pudi P Onaylı Üye Katılım 5 Mar 2020 Mesajlar 65 Tepki puanı 5 Ödüller 7 Yaş 26 6 HİZMET YILI Ne tür bir ayardan bahsediyorsunuz ki tam olarak. Oyla 0 Olumsuz oyla
25 May 2020 #3 RoxsimusTR R Who Will You Kiss Seçkin Üye Katılım 18 Nis 2020 Mesajlar 549 Çözümler 4 Tepki puanı 145 6 HİZMET YILI casterntr' Alıntı: Beyler kontrol ayarlarını nasıl yapıcam gamelooptaki gibi bilen varmı Genişletmek için tıklayın ... Hocam Gamelop Gıbı Ama ld player fazla kasdırır hıle kullanacksan smart g**ga onerebılırım o daha ıyı ld player ayarları cok ıyı yapsanda ıllakı kasma oyundan atma olur. casterntr' Alıntı: agam galiba türkçen fazla yok kontrol ayarı yazıyor koskocaman orda ? iş olsun diye mi soruyosun Post automatically merged: 25 May 2020 smart gaga da kasma daha mı az oluyor Genişletmek için tıklayın ... BU daha dogrusu senın ıslemcıne gore pc performansına gore kankam ama ld playere gore daha ıyı bende arada kullanıyorum o yuzden onerdım Oyla 0 Olumsuz oyla
casterntr' Alıntı: Beyler kontrol ayarlarını nasıl yapıcam gamelooptaki gibi bilen varmı Genişletmek için tıklayın ... Hocam Gamelop Gıbı Ama ld player fazla kasdırır hıle kullanacksan smart g**ga onerebılırım o daha ıyı ld player ayarları cok ıyı yapsanda ıllakı kasma oyundan atma olur. casterntr' Alıntı: agam galiba türkçen fazla yok kontrol ayarı yazıyor koskocaman orda ? iş olsun diye mi soruyosun Post automatically merged: 25 May 2020 smart gaga da kasma daha mı az oluyor Genişletmek için tıklayın ... BU daha dogrusu senın ıslemcıne gore pc performansına gore kankam ama ld playere gore daha ıyı bende arada kullanıyorum o yuzden onerdım