Dword Hack kullanacak isen hosts dosyasını değiştirmek zorundasın. Ancak kendi yedeğini de alabilirsin. Reset programı olarak deneyenler var mı bilmiyorum.
Bilgisayarda şu an ki açtığın oturumun tam yetki de olması gerekiyor. İnternette bu sorunu araştır çözümü karşına çıkacaktır basit bir şekilde yapabilirsin
Bilgisayarda şu an ki açtığın oturumun tam yetki de olması gerekiyor. İnternette bu sorunu araştır çözümü karşına çıkacaktır basit bir şekilde yapabilirsin
etc klasörüne sağ tık yap özellikler - güvenlik - gelişmiş - sahip yap önüne 2 kullanıcı çıkacak admin kullandığın oturumu işaretle tamam de dosyayı yeniden başlat.
tekrar etc klasörüne sağ tık yap özellikler - güvenlik burdan kullandığın oturuma bak tam yetki olmuşsa değiştirebilirsin.
Xposed.apk içine girip Modules kısmında ki Cerberus 1.4.1 apksının seçeneğini kaldırıp yeniden seçerek başlat ve Cerberus 1.4.1 apksına girererek yeniden BY-PASS ya da RE-BYPASS işaretleyerek gir düzelir büyük ihtimalle. İyi forumlar
Anladım reis teşekkür ediyorum. Benim orjinal olan hesap recoil den ban yediği için bypass yaparak bağlandım farklı hesaptan ama seviye düşük botlarla biraz kasarım o zaman yapacak bişe yok
Anladım reis teşekkür ediyorum. Benim orjinal olan hesap recoil den ban yediği için bypass yaparak bağlandım farklı hesaptan ama seviye düşük botlarla biraz kasarım o zaman yapacak bişe yok
ByPass ile zaten 1 haftaya Taç-As olursun Aimbot kıs biraz mobil oyuncular daha basit olduğundan dolayı çok dikkat çekebilir ve aşırı şikayet sonucu hesabından olabilirsin. Rica ederim, iyi forumlar
BEYLER BAYANLAR BAN YEDIM ONCE 1GUN SONRA 1 YIL OLMAK UZERE BYPAS ACIKTI HILE ACIKTI 2 GUNDUR OYNUYORUM BOYLR SUAN 1 YIL BAN YEDIM HESABI YUKSEK LWL VE İÇİ DOLU OLAN ARKADASLAR KULLANMAYIN BENCE
Bypassın önceki sürümlerinde de hile kullandım şimdi ki sürümünde de full açık hile kullandım şuan hiç birşey yok. Umarım da olmaz 10 oyundan 9 u winner winner chicken dinner :gelisirabii:
Merhaba usta öncelikle eline sağlık emeğine sağlık yalnız bi sorum olucaktı host dosyası içine oku diye yazı atmışsın orda da şey yazıyor hostunuzu sürekli yenileyin ban yememek için sürekli yeni hostu nerden bulucaz
hayır silip yüklediğim için hile açana kadar oynuyorum şu an bir hesap kasıyorum 3 gün oldu sıkıntı yok vn hax kullanıyorum tabiki memory gibi değil ve kasıyor hileyi açsam yine ban yiyeceğim yeni açtığım guest hesaplar hep gitti belkide guest girdiğim için onu bilmiyorum birde bypass yapmak için f9 la tarayıcıya gitmek gerekiyor bende f9 tanımlı değil başka bir yol ile yapılamazmı ilgin için teşekkürler