- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Banlı Üye
maalesef çalışmadı hocam, lobide emülatör algıladı
Sorunsuz çalışmaktadır. Adımları doğru yaptığınızdan emin olun ve tekrar deneyin.
maalesef çalışmadı hocam, lobide emülatör algıladı
evet hocam tekrar denedim, bu sefer çalıştı teşekkürlerSorunsuz çalışmaktadır. Adımları doğru yaptığınızdan emin olun ve tekrar deneyin.
Ekli dosyayı görüntüle 88194
Konuda gerekli bütün adımlar bulunuyor hile çalışıyor herhangi bir problem yokhocam tekrar giriş yaptım fakat yine emülatör algıladı, belki oyun her açılıp kapandığında sıfırlanıyordur diye tekrar dosyaları attım fakat işe yaramadı hala çalışıyor mu test edermisiniz ?
hocam 3 maç test ettim hile vs kullanmadım bir sorun yok gibi fakat oyuna sık sık böyle 5 6 mb küçük güncellemeler geliyor güncellemelerden sonra maç ortasında pat diye 2 ay yada 10 yıl ban yeme ihtimali var bir kaç günde bir kontrol eder misiniz vaktiniz oldukça sık sık test ederseniz seviniriz sizin bilginiz akışında kullanmak daha mantıklıKonuda gerekli bütün adımlar bulunuyor hile çalışıyor herhangi bir problem yok
Konuda gerekli bütün adımlar bulunuyor hile çalışıyor herhangi bir problem yok
35 level hesapta 5 maç attım 10 dk ban attı sonra gerekli temizlik vs yaptım ip değiştim pc temizledim 60 level bir hesapla girdim ilk maç sonuna doğru o hesaba da 10 dk ban attı herhangi bir hile vs açmadım safe ve temiz oynadım yinede tespit ediliyor malesefban riski nedir aktif kullanan varmı ?
@uhpep hocam farklı bir hesapla da denedim maç sonu 10 dk ban atıyor çok bilgi sahibi değilim yakalanmamak için ekstra birşeyler eklemek gerekiyor galiba
Post automatically merged:
35 level hesapta 5 maç attım 10 dk ban attı sonra gerekli temizlik vs yaptım ip değiştim pc temizledim 60 level bir hesapla girdim ilk maç sonuna doğru o hesaba da 10 dk ban attı herhangi bir hile vs açmadım safe ve temiz oynadım yinede tespit ediliyor malesef
ben hile çalıştırmadım normal oyunumu oynadım 10 dk ağ problemi diye yani istemci banı atıyorhocam bende uzun uğraşlar sonucu, ezpugm ile birlikte bypassı çalıştırdım kendim uğraşa uğraşa çözüm buldum, yeni hesap açtım şuan toplamda 7 maç attım herhangi bi sıkıntı çıkmadı ban konusunda bi durum olursa bilgilendiririm
vallaha hocam şuan ezpugm ile oynuyorum emülatör bypass’da açık şekilde,hesap Platin Oldu Toplamda 30’a yakın maç var herhangi bi ban durumu olmadı bakalım nereye kadar dayancak büyük ihtimalle zaten 10 dk vermesse hileden kaynaklı reporttan direkt 10 yıl yerimben hile çalıştırmadım normal oyunumu oynadım 10 dk ağ problemi diye yani istemci banı atıyor
iyi eğlenceler ilginç açıkcası ben hilesiz oynadım çabuk tespit edildim uhbep hocam müsait olunca kontrol edecek zaten galibavallaha hocam şuan ezpugm ile oynuyorum emülatör bypass’da açık şekilde,hesap Platin Oldu Toplamda 30’a yakın maç var herhangi bi ban durumu olmadı bakalım nereye kadar dayancak büyük ihtimalle zaten 10 dk vermesse hileden kaynaklı reporttan direkt 10 yıl yerim
bu arada bugün oyuna 6 mb güncelleme gelmiş bir sıkıntı yaşadınız mı acaba yenidenvallaha hocam şuan ezpugm ile oynuyorum emülatör bypass’da açık şekilde,hesap Platin Oldu Toplamda 30’a yakın maç var herhangi bi ban durumu olmadı bakalım nereye kadar dayancak büyük ihtimalle zaten 10 dk vermesse hileden kaynaklı reporttan direkt 10 yıl yerim
iyi eğlenceler ilginç açıkcası ben hilesiz oynadım çabuk tespit edildim uhbep hocam müsait olunca kontrol edecek zaten galiba
bu arada bugün oyuna 6 mb güncelleme gelmiş bir sıkıntı yaşadınız mı acaba yeniden
downloding link not workingstill working up to date no problem
is there any tutorialhala güncel olarak çalışıyor bi problem yok