Apk'ları yüklemeden önce hesabına girmen ve oyunu kapatıp konuda bulunan videoda ki aşamaları yapman gerekiyor. Normal bir şekilde Play ile de girebilirsin.
bende cerberus falan tamam bypass edildi oyun açılırken cerberus has been load succesful diyor fakat hesaba giriş yaparkenki yükleme ekranında öylece kalıyor
onu denemiştim sinan fakat olmadı bende xposed ve öbürünü kaldırdım pubg verilenii sıfırladım tekrar deniyorum bu arada ben emülatör olarak noxplayer kullanıyorum sıkıntı olmaz demi ? ldplayer anlatımı görmedim onu denemedim o yüzden direk nox tan rootla yine videodakilerin aynısını yaptım
Post automatically merged:
sanırım benim hiç girmiyor ldplayerden deneyeceğim bide
su anda hıle calısmıyor oyuna kademe koruma dıye bısey gelmıs mobıle baslat tusunda yazıyor ve hıle olmuyor onceden oluyordu hıle guncellenmesı gerek bılgınıze
su anda hıle calısmıyor oyuna kademe koruma dıye bısey gelmıs mobıle baslat tusunda yazıyor ve hıle olmuyor onceden oluyordu hıle guncellenmesı gerek bılgınıze
Hayır her hileyi açtığın zaman. Normalde Bypass ile hosts dosyasının bir alakası yok. Sadece Dword açtığın zaman gerekli başka bir hile kullanıyor isen gerek yok. İyi forumlar
Hocam peki ben konu açamıyorum tencent emülatör kullanmak istiyorum kullanamıyorum açmaya çalıştııgmda açılmıyor ama görev yöneticisnde gözüküyor kaç kere kaldırdım kurdum görev yöneticisnden kapatıp tekrar açtım yönetici olarak açtım düzeltemedim neden olur bu ? sırf bu yüzden başka emülatörlere bakıyorum ama ldplayer andy player falan hep 32 bit olduğundan xposed installer framework kuramıyor
Hayır her hileyi açtığın zaman. Normalde Bypass ile hosts dosyasının bir alakası yok. Sadece Dword açtığın zaman gerekli başka bir hile kullanıyor isen gerek yok. İyi forumlar
Onu anladım knk ama nasıl yapıcam hostu onu anlamadım .. yani hosts dosyasınız nasıl ve ne zaman kullanmam gerek ? ve hosts resetleme programı ne işe yarıyor
Hocam peki ben konu açamıyorum tencent emülatör kullanmak istiyorum kullanamıyorum açmaya çalıştııgmda açılmıyor ama görev yöneticisnde gözüküyor kaç kere kaldırdım kurdum görev yöneticisnden kapatıp tekrar açtım yönetici olarak açtım düzeltemedim neden olur bu ? sırf bu yüzden başka emülatörlere bakıyorum ama ldplayer andy player falan hep 32 bit olduğundan xposed installer framework kuramıyor
ama yarım saat önce değiştirip denedim 6. kill de yine 10 dakka ban attı
Post automatically merged:
Facebokk ve Twitter ile giriş yapamayıp crush alanlar Xposed Modules kısmından cerberus'un tikini kaldırıp giriş yapın sonra tekrar çıkış yapın modülün tikini tekrar aktif ettikten sonra girebilirsiniz ben öyle yaptım
Not : modülü etikinleştirdikten sonra Clear Data'yı işaretlemeden RE-Bypass yapın