aynen katılıyorum. bende 2 oyun sanhok girdim ban yemedim ama 10 saniyede bir suunucu bağlantı hatası deyip lobiye atıyordu. bir daha oynamadım sanhok. erangel devam dağıtıyorum arapları.
bu arada oynamak isteyen için nickim : Nickmickyoq
kardeşim birsey soracam bilgin vardır diye düşünüyorum
host dosyasını attıktan sonra oyunu acıyorum acılmıyor hıcbır tepkı vermıyor sadece ana emulator ekranı acılıyor ve pubg basıyorum hıc tepkı yok acılmıyor.
yardım ederseniz sevinirim.
pc reset attıktan sonra acılıyor ama host dosyası sılınmıs oluyor.
antıvırus kapalı
After few weeks with bypass I manage to get Ace from Crown V, but today I got constant 10 min ban, any fix for this problem please or have to wait for new bypass update?
are you use at right way?
step 1 install all apk in your emulator
2 MH_Host RELEASE ME.exe and click middle button then click create new host
3 Go To Drive C / Windows / System32 / etc and get the host file at desktop replace it in etc folder
4 enjoy with no ban now
Which 1 is MH Host Release ME.exe? is it inside MH_Host.zip? If thats the software, which one middle button? the one says 'Restaurer'? And lastly how to create new host? TQ
sabahtan beri oynuyorm ban yemedim. fix flan yemedi yalana gerek yok sen abartıyosn hileyi sonra ban dalgasına takılıyosun geliyosun burada fix yemiştir vs vs saçmalıyorsun
aynen ha sanki oyunu bırakıp buraya ban yedimizi boşuna söylemek için geliyoruz biz kalkıp 10 yıl yedik demiyoruz kullanmamanız için sanki korkutuyoruz 10 dk yer herkes zaten
aynen ha sanki oyunu bırakıp buraya ban yedimizi boşuna söylemek için geliyoruz biz kalkıp 10 yıl yedik demiyoruz kullanmamanız için sanki korkutuyoruz 10 dk yer herkes zaten
Arkadaslar dün gece 10 dk lık ban attı,birdaha banı kaldıramadım, devamlı gırıs yapınca baska saatlere uzatıyor ne yapacam ben sımdı,bana yardım ediniz
1 AYDIR BYPASS VE ESP AIMBOT ILE YARDIRA YARDIRA OYNUYORUM ESLI VE TAKIMLI FATIH OLDUM BEN NEDEN BANLANMIYORUM? SIZ KURULUMDA BIR SEYLERI YANLIS YAPIYORSUNUZ
Sanhok oynuyorum 2 3 kere oyundan atıyo sonra tekrar gırıyorum sorun yok ertesı gunu lobıde bekledım 1 gunluk ban yedım ligim as ligi yani sanhokdamı bi sıkıntı var anlayamadım erangel miramar sıkıntı olmuyo sanhokda mı ban yıyoruz yanı ?
1 AYDIR BYPASS VE ESP AIMBOT ILE YARDIRA YARDIRA OYNUYORUM ESLI VE TAKIMLI FATIH OLDUM BEN NEDEN BANLANMIYORUM? SIZ KURULUMDA BIR SEYLERI YANLIS YAPIYORSUNUZ
kardeşim pcden pcye değişiyor kurulumu çok zor birşey değil ben team wiever le arkadaşa yapıorum host değiştirmeden adam 1 aydır 10 dakka bile yemedi ama ben defalarca yedim host değiştim halde yani ban yemedin diye milletin yanlış yaptını düşünme bilgisayarlarla alakalı bir durum
valla bende aynı senın durumdayım ama suan bunu yazdıgım dakıkada saat 5 34 saat 22 41 de acılacak dıye uyarı attı ılk defa böyle bısey oldu suan verı degısımı bıldırımı dıye geldı
kardeşim pcden pcye değişiyor kurulumu çok zor birşey değil ben team wiever le arkadaşa yapıorum host değiştirmeden adam 1 aydır 10 dakka bile yemedi ama ben defalarca yedim host değiştim halde yani ban yemedin diye milletin yanlış yaptını düşünme bilgisayarlarla alakalı bir durum