Arkadaşlar çalışmıyor boşuna umutlanmayın pc format attım tekrar yyeni hesap açıp kastım. aklınıza ne kadar temizlik yöntemi programı varsa kullandım yok elmasa geliyorum pat pat pat ban atıyor... bypass devri kapanmış. hile olarak sadece adam esp kullandım bu arada
10 dakika ban yiyenler hangi emulatörü kullanıyor acaba. Ben LD Player de sıkıntı yaşamadım. Zaten bir defa ban kuyruğuna takıldığınız zaman oyun peşinizi bırakmıyor. Sürekli host değiştirin
aklına gelecek tüm yöntemleri denedim 3 bilgisayarda çalıştırdı format attım ,hilesiz kullandım,yeni hesaplar açtım abi yok her türlü ban yiyor. ücretli bypass satan bildiğiniz bir yer var mı
sanırsam ban yeme sebebimiz bilgisayara göre hızlı oynamak reportlandığımıza inceleniyor ve gözleniyoruz oyuna girerken normal telefon hassasiyetleriyle girdiğini farkkettim ve ben hassasiyetlerle oynadım seri oynuyordum hızlı dönme vs ondan olabilir mi acaba kendi verdiği hassasiyetlerle oynasak nasıl olur bu arada sen nasıl oynuyorsun ? tavsiyede bulunucağın bir şey varsa çok iyi olur
Her türlü 10 dakika ban yiyorsun eskisi gibi değil maalesef daha öncekilerde hiç ban yememiştim agresifte oynamıyorum ancak veri değişimi deyip 10 dakika ban atıyor bence hile fix arkadaşlar boşuna uğraşmaya değmez. 2-3 Kişi vuruyosun ardından veri değişiminden ban atıyor. Ciceron sanırım bu sefer güzel yapamamış daha fazla şey beklerdim unlucky.