Hayır onunla alakalı bir çözüm şu anlık yok. Bir kaç yöntem üzerine bizde bakıyoruz ama faydası olmuyor çözüleceğini umuyoruz. Benim söylediğim sürüm LD Player ve Memu için Xposed.apk'nın verimli çalışmasını sağlıyor. Ek olarak bir avantajı yok. İyi forumlar
Girişte sunucu hatası veriyor bypass'ı kaldırınca emülatör olarak giriş yapabiliyorsun. Yani şuan bu bypass da işe yaramaz.
Post automatically merged:
bypassı kaldırıp oyuna girdikten sonra giriş sorunu kalkıyor giriş yaptıtkan sonra çıkıp bypassı kurup girebiliyorsun oyuna fakat maç ortasında sunucu hatası verip atıyor.
ben 6. sezondan berrı kullanıyorum ama bu sezan 67 levellık bı çarbanyedı 10yıl yenı açdığım hesabımdaher gırdığımde 15dk dırekban verıyor neden
Post automatically merged:
ben 6. sezondan berrı by_pass kullanıyorum ama 8, sezonda 67 levellik bi hesabım on yıl ban yedı ve yenı açtığım hesapda programı çalıştırdığım anda oyuna gırer gırmez 5 dk demeden 15 dk ban yiyorneden
ben ban yememenin yolunu buldum 2 tane fatih hesap kastım ful hile kullanıyom norecoil var genede ban yemedim 92 macın 88 tanesini birincilikle bitirdim
ben ban yememenin yolunu buldum 2 tane fatih hesap kastım ful hile kullanıyom norecoil var genede ban yemedim 92 macın 88 tanesini birincilikle bitirdim