League of legend LS cozum ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler sorun bende az onceki guncelmmeden sonra duzeldi , Mart 6 sina olan LS girin ve bekleyin indirmeleri indirsin sonra duzelicekdir , C discden eskisini silin burakn hile yeniden download yapsn duzelicekdir

P.s: Inject edilme yerinde 2 tane var dunki ve bu gunku uptade siz dungunu yani ( ilk olani inject edin ) etmeden once C discde Lasyinin programlarini silin , ve inject yapinca yeniden download yapacakdr

Ekli dosyalar

• sadasd.png
    sadasd.png
    86.7 KB · Görüntüleme: 11
Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu nasıl bir çözüm açıklayıcı konusu kardeş doğru düzgün anlatsaydın da herkes anlasaydı.
bir şey anlasam çözüm için arayış içine giricem ama anlamadım kanka ya
Ilk once ben turk degilim kusura bakmayn bildigim kadar anlatmaga calisdim , Screende gosterdigim gibi , 2 tane lasy var Ilk olana girin , girmeden once C disk yerinde Lasynin dosyasi olacak goruceksiniz , onu silin ve gosterdigim screendeki Ilk olani injekt edin

Ekli dosyalar

• SSSS.png
    SSSS.png
    555.4 KB · Görüntüleme: 8
Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sıkıntı yok kral adamın dibisin.
Nereli olduğunda farketmez ırk ayrımı yok bizde :D
Bendede 1 saat onceye kadar calismiyordu , ama simdi denedim calisdi , guzel de calisiyor , Istedim sizlerede gosteriyim nasil yaptigimi , sessiz kalmak istemedim biliyorum sizde oynamak istiyorsanz ve elimden geldigi kadar yardimci olmaga calisyorum

Denedim gene aynı hatayı aldım :/
dostum o zaman boyle yap 2 cini inject et , sonra ilk olani inject et , C diskden silin bu gosterdigim dosyani

olmadı nese ilerki zamanlarda bi değişiklik olurda çalışabilir genede teşekkürler
Bak gercekten soyluyorum bendede 1 saat onceye kadar calismiyordu Bu dediklerimi aynen yaptim , ve calisdi dll error hatasi aliyordum ama simdi normal inject yapiyor ve calisiyor , amacim yardim etmekdi uzgunum malesef yardimci olamadimsa
Post automatically merged:

Dude I deleted the program you mentioned in disk C, injected and downloaded the first one, but again I gave the same error, I deleted the one that I downloaded, I installed the second one and gave the error again

Deamn sad to heard , Im sorry really i was tried to help you guys , but i think it wont help you anymore , so sad ..

Ekli dosyalar

• dosya1.png
    dosya1.png
    55.1 KB · Görüntüleme: 7
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ilk once ben turk degilim kusura bakmayn bildigim kadar anlatmaga calisdim , Screende gosterdigim gibi , 2 tane lasy var Ilk olana girin , girmeden once C disk yerinde Lasynin dosyasi olacak goruceksiniz , onu silin ve gosterdigim screendeki Ilk olani injekt edin

If we delete the entire injection program and the lazy program and then install them all over again, the problem will be fixed again. and sorry, when I saw a Turkish explanation, I thought you were Turkish

Tskurler , denerim bu konuda , umarim yardimci olmusum, I hope it was helpful ,

Dude I deleted the program you mentioned in disk C, injected and downloaded the first one, but again I gave the same error, I deleted the one that I downloaded, I installed the second one and gave the error again

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
abi sağol valla 1 gün boyunca hilsez gezdim kafayı yicektim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
neden olmadı yardımcı olursanız sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yararlı konu işe yaradı eyvallah sağ olasın

Alex
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler uzgunum malesef ama ben bunlari dediklerimi yaptik oldu bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...