bu nasıl bir çözüm açıklayıcı konusu kardeş doğru düzgün anlatsaydın da herkes anlasaydı.
bir şey anlasam çözüm için arayış içine giricem ama anlamadım kanka ya
Ilk once ben turk degilim kusura bakmayn bildigim kadar anlatmaga calisdim , Screende gosterdigim gibi , 2 tane lasy var Ilk olana girin , girmeden once C disk yerinde Lasynin dosyasi olacak goruceksiniz , onu silin ve gosterdigim screendeki Ilk olani injekt edinAnlamadım?
Bendede 1 saat onceye kadar calismiyordu , ama simdi denedim calisdi , guzel de calisiyor , Istedim sizlerede gosteriyim nasil yaptigimi , sessiz kalmak istemedim biliyorum sizde oynamak istiyorsanz ve elimden geldigi kadar yardimci olmaga calisyorumSıkıntı yok kral adamın dibisin.
Nereli olduğunda farketmez ırk ayrımı yok bizde
dostum o zaman boyle yap 2 cini inject et , sonra ilk olani inject et , C diskden silin bu gosterdigim dosyaniDenedim gene aynı hatayı aldım :/
Bak gercekten soyluyorum bendede 1 saat onceye kadar calismiyordu Bu dediklerimi aynen yaptim , ve calisdi dll error hatasi aliyordum ama simdi normal inject yapiyor ve calisiyor , amacim yardim etmekdi uzgunum malesef yardimci olamadimsaolmadı nese ilerki zamanlarda bi değişiklik olurda çalışabilir genede teşekkürler
Dude I deleted the program you mentioned in disk C, injected and downloaded the first one, but again I gave the same error, I deleted the one that I downloaded, I installed the second one and gave the error again
Ilk once ben turk degilim kusura bakmayn bildigim kadar anlatmaga calisdim , Screende gosterdigim gibi , 2 tane lasy var Ilk olana girin , girmeden once C disk yerinde Lasynin dosyasi olacak goruceksiniz , onu silin ve gosterdigim screendeki Ilk olani injekt edin
Tskurler , denerim bu konuda , umarim yardimci olmusum, I hope it was helpful ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?