League Of Legend Sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Arkadaş Bi Hesap Verdi , Hesap Yabancı Sunuculara Bağlı, Yani Amerika Sunucusunda, Ben Türk Arkadaşlarımı Arkadaş Ekleyemiyorum, Configlerden tr_TR Yazsam da, TR Yazsamda Oyunu Açınca Geri Dönüye EN'e , Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ne demek istediğini tam anlamadım hesap EUW de sen TR deki arkadaşlarını eklemek istiyorsun biraz daha detaylı anlatır mısın

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Arkadaş Bi Hesap Verdi , Hesap Yabancı Sunuculara Bağlı, Yani Amerika Sunucusunda, Ben Türk Arkadaşlarımı Arkadaş Ekleyemiyorum, Configlerden tr_TR Yazsam da, TR Yazsamda Oyunu Açınca Geri Dönüye EN'e , Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
Benim Bildiğim Configlerden Sadece Dili Değiştirebilirsin.Onun Dışında Hesabını Hangi Sunucuda Açarsan O Sunucuda Kalır.Geçiş Yapabilmek İçin Sanırım Ek RP Vermen Gerekiyordu.
Tekrar EN'e Dönme Olayı Da Şöyle.Oyunu Masaüstünden Açıyorsan Config Dosyalarını Değiştirmen İşe Yaramaz.Config Dosyasını Değiştirdiğin Dosya Konumundan , Oyuna Giriş Yapman Gerekiyor.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hesabı hangi sunucuda kaçtıysan orda kalır ek rp ile filan da değişmiyor galiba config den dil değişir sadece ama gene youtube bakın,ben bulursam bi video gene sana ulaşırım burdan

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hesabı hangi sunucuda kaçtıysan orda kalır ek rp ile filan da değişmiyor galiba config den dil değişir sadece ama gene youtube bakın,ben bulursam bi video gene sana ulaşırım burdan
Baktım Ve RP İle Hesap Aktarımı Oluyormuş.
Şu Linke Bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onun Dışında RP Kullanmadan Geçme Yok.Hesabını Hangi Sunucuya Açtıysan Orda Kalıyor.

123
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ne demek istediğini tam anlamadım hesap EUW de sen TR deki arkadaşlarını eklemek istiyorsun biraz daha detaylı anlatır mısın
hesap euw, ben tr deki arkadaşımı ekleyemiyorum, hesabı tr ye çevirdiğimde kendiliğinden euw a geçiyor hesabı tr yapmam lazım ama olmuyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hesap euw, ben tr deki arkadaşımı ekleyemiyorum, hesabı tr ye çevirdiğimde kendiliğinden euw a geçiyor hesabı tr yapmam lazım ama olmuyor
EUW deki hesapla TR deki hesabı arkadaş ekleyemezsin zaten marketten hesabı aktar kısmından TR ye aktarırsan hesabı anca olabilir başka türlü eklenmez diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Baktım Ve RP İle Hesap Aktarımı Oluyormuş.

Şu Linke Bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onun Dışında RP Kullanmadan Geçme Yok.Hesabını Hangi Sunucuya Açtıysan Orda Kalıyor.
iyi bende tam ona bakıcaktım ya benimde bi arkadaş hesabı varda başka birisi vermişti oda yabancı sunucusundaydı oda tr ye geçti onu arıcaktım bende nasıl geçirdin diye sorun çözülmüş oldu
Kaç RP ?

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eu dan tr ye geçirirsen hesabı tekrar eu ya aktaramıyorsun diye biliyorum sadece 1 kere sunucu arası geçiş yapabiliyorsun rp ile

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yılbaşında ve bir günde daha aktarım bedava oluyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öyle Birşey Mümkün Değil Hangi Serverda Oynuyorsan O Serverdaki Oyuncuları Görebilirsin Oynayablirsin.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Öyle bir şey yapamazsın zaten arkadaş ekleyebilirsen oyuna girebilirsiniz birdefasına o yüzden tr sunucusuna geçmek için para ödemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hesap hangi sunucuda açılmışsa o sunucudaki kişileri ile konuşabilirsin rp ekleyerek tr sunucusuna geçiş yapabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun ıçı ss paylaşırsan yardımcı olabılırım tam anlatamamışsın deerdını dostum

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iyi bende tam ona bakıcaktım ya benimde bi arkadaş hesabı varda başka birisi vermişti oda yabancı sunucusundaydı oda tr ye geçti onu arıcaktım bende nasıl geçirdin diye sorun çözülmüş oldu
Kaç RP ?
Attığım linkte yazıyordu : Tek yönlü olan aktarımın bedeli 2600 RP.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...