123
Uzman Üye
Benim Bildiğim Configlerden Sadece Dili Değiştirebilirsin.Onun Dışında Hesabını Hangi Sunucuda Açarsan O Sunucuda Kalır.Geçiş Yapabilmek İçin Sanırım Ek RP Vermen Gerekiyordu.Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Arkadaş Bi Hesap Verdi , Hesap Yabancı Sunuculara Bağlı, Yani Amerika Sunucusunda, Ben Türk Arkadaşlarımı Arkadaş Ekleyemiyorum, Configlerden tr_TR Yazsam da, TR Yazsamda Oyunu Açınca Geri Dönüye EN'e , Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
Baktım Ve RP İle Hesap Aktarımı Oluyormuş.hesabı hangi sunucuda kaçtıysan orda kalır ek rp ile filan da değişmiyor galiba config den dil değişir sadece ama gene youtube bakın,ben bulursam bi video gene sana ulaşırım burdan
Şu Linke Bakabilirsin.Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Arkadaş Bi Hesap Verdi , Hesap Yabancı Sunuculara Bağlı, Yani Amerika Sunucusunda, Ben Türk Arkadaşlarımı Arkadaş Ekleyemiyorum, Configlerden tr_TR Yazsam da, TR Yazsamda Oyunu Açınca Geri Dönüye EN'e , Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
hesap euw, ben tr deki arkadaşımı ekleyemiyorum, hesabı tr ye çevirdiğimde kendiliğinden euw a geçiyor hesabı tr yapmam lazım ama olmuyorne demek istediğini tam anlamadım hesap EUW de sen TR deki arkadaşlarını eklemek istiyorsun biraz daha detaylı anlatır mısın
EUW deki hesapla TR deki hesabı arkadaş ekleyemezsin zaten marketten hesabı aktar kısmından TR ye aktarırsan hesabı anca olabilir başka türlü eklenmez diye biliyorumhesap euw, ben tr deki arkadaşımı ekleyemiyorum, hesabı tr ye çevirdiğimde kendiliğinden euw a geçiyor hesabı tr yapmam lazım ama olmuyor
iyi bende tam ona bakıcaktım ya benimde bi arkadaş hesabı varda başka birisi vermişti oda yabancı sunucusundaydı oda tr ye geçti onu arıcaktım bende nasıl geçirdin diye sorun çözülmüş olduBaktım Ve RP İle Hesap Aktarımı Oluyormuş.
Şu Linke Bakabilirsin.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Onun Dışında RP Kullanmadan Geçme Yok.Hesabını Hangi Sunucuya Açtıysan Orda Kalıyor.
hesap hangi sunucuda açılmışsa o sunucudaki kişileri ile konuşabilirsin rp ekleyerek tr sunucusuna geçiş yapabilirsin.Arkadaşlar Bişey Sorucam Bi Arkadaş Bi Hesap Verdi , Hesap Yabancı Sunuculara Bağlı, Yani Amerika Sunucusunda, Ben Türk Arkadaşlarımı Arkadaş Ekleyemiyorum, Configlerden tr_TR Yazsam da, TR Yazsamda Oyunu Açınca Geri Dönüye EN'e , Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
Attığım linkte yazıyordu : Tek yönlü olan aktarımın bedeli 2600 RP.iyi bende tam ona bakıcaktım ya benimde bi arkadaş hesabı varda başka birisi vermişti oda yabancı sunucusundaydı oda tr ye geçti onu arıcaktım bende nasıl geçirdin diye sorun çözülmüş oldu
Kaç RP ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?