kesinlikle denemen lazım kanka ap anlık burst attığı için tepki veremiyorlarAp'sini pek oynamam zevkime göre diyebilirim ama bundan sonra oynicağim kesin![]()
kral sen nasıl oynuyorsun scriptle daha onaylı üye bile değilsinJhini bu aralar sup olarak oynuyorum efsane bir şey özellikle sc ile oynayınca çok iyi oluyor özellikle w skilli
Başka sc kullanıyorum benkesinlikle denemen lazım kanka ap anlık burst attığı için tepki veremiyorlar
kral sen nasıl oynuyorsun scriptle daha onaylı üye bile değilsin
tamamdır şimdi olduBaşka sc kullanıyorum ben
ne demek ben teşekkür ederimbu siteyi bende takip ediyordum en güncel halini paylaşıyorlar burdaki arkadaşlarıda bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz
evet evet mesela her oyun görmüyorum ama alındığında direk oyunu domine ediyor bence herkesin öğrenip oynaması gereken bir herogörüşünü paylaştığın için teşekkür ederim yorumun için de 13.1 de cassi'nin tier'ı bu şekilde yer almış demek ki ya fazla tercih edilmiyor ya da win olayı düşük çarla bir daha ki yamada bakacağız artık
harbiden rework yaradı jax'a o u yu açınca bir de 2 kez vurmaya çektiler bi de ap si tek atıyo resmen çok tatlı oldu
direk bozuk bir çar ortası yok oynayanların ya taşıyor ya feedliyorevet evet mesela her oyun görmüyorum ama alındığında direk oyunu domine ediyor bence herkesin öğrenip oynaması gereken bir hero
evet evet mesela her oyun görmüyorum ama alındığında direk oyunu domine ediyor bence herkesin öğrenip oynaması gereken bir hero
hero gerçekten zor bir hero kanka o yüzden fazla tercih edilmiyor arkadaşın dediği gibi ya feedliyorlar ya da carryliyorlar skillshotların predictleri zor o q yu tutturmak sonra e atıp kitelemek falan r yi stunlatarak atmak w yü gerektiği yerde kullanmak vs. hepsi uğraş fazla kişi oynayamadığı veya oynamadığı için o yüzden b tier'da muhtemelendirek bozuk bir çar ortası yok oynayanların ya taşıyor ya feedliyor
teşekkür ederim dostum yorumun içinoyuna benim gibi yeni başlayanlar için çok faydalı içerik. eline sağlık.
teşekkürler yorumun için faydam dokunuyorsa emeğimin karşılığı geçiyor demektir kralEllerine sağlık insanlar için zaman harcıyosun Teşekkur ederiz dostum.
bence o kadar iyi olmaz zilean fln daha iyi olabilir sankiJhini bu aralar sup olarak oynuyorum efsane bir şey özellikle sc ile oynayınca çok iyi oluyor özellikle w skilli
Teşekkürler gene bilgi aktaran paylaşımın için <3 ayrıca jax gercekten cok güçlü aşırı op olmş yeni hali' kesinlikle banlayın derim
eyvallah kankalar yorumlarınız içinyaptigin tier listler cok iyi ve dogru emegine saglik
yw!Wow, thanks.
thanks for commentThe support is very good if you buy s with mogana, lux
Nice! my main in S+ Tier (Cait)Selamlar, ilk öncelikle bunun scriptle bir alakası yoktur. Bu tamamen lol'de 13.1 yamasında ki tier list'i hazırladığım bir konudur. Bunu belirteyim de sonra scriptle alakalı olmadığı anlaşılsın. Tier list'te ki şampiyonlar şu an ki lol'ün güncel yamasında ki şampiyonları içerecek S+tier, S tier, A tier, B tier şeklinde sıralanıp görsel halinde koyulacaktır, en doğru şekilde koymaya çalışacağım. Eğer siz de beğenirseniz yorumlarda yazmayı unutmayın işimize yarar/yaramaz tarzında yorumlar yapabilirsiniz yanında da görüşlerinizi, fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur bu tier list'i sürekli olarak güncel tutmak istiyorum gelecek yamalarda şimdi tier list'e geçiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 83952
Ekli dosyayı görüntüle 83953
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Ekli dosyayı görüntüle 83955
Ekli dosyayı görüntüle 83956
Ekli dosyayı görüntüle 83957
Ekli dosyayı görüntüle 83961
Ekli dosyayı görüntüle 83962
Ekli dosyayı görüntüle 83963
Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83958
Ekli dosyayı görüntüle 83965
Ekli dosyayı görüntüle 83966
Ekli dosyayı görüntüle 83967
Ekli dosyayı görüntüle 83968
Ekli dosyayı görüntüle 83959
Ekli dosyayı görüntüle 83969
Ekli dosyayı görüntüle 83970
Ekli dosyayı görüntüle 83971
Ekli dosyayı görüntüle 83972
Ekli dosyayı görüntüle 83960
Ekli dosyayı görüntüle 83973
Ekli dosyayı görüntüle 83974
Ekli dosyayı görüntüle 83975
Ekli dosyayı görüntüle 83976
v jogar muito de aatrox no top agora .Selamlar, tipo öncelikle bunun scriptle bir alakasi yoktur. Bu tamamen lol'de 13.1 yamasında ki tier list'i hazırladığım bir konudur. Bunu belirteyim de sonra scriptle alakalı olmadığı anlaşılsın. Tier list'te ki şampiyonlar şu an ki lol'ün güncel yamasında ki şampiyonları içerecek S+tier, S tier, A tier, B tier şeklinde sıralanıp görsel halinde koyulacaktır, e doğru şekilde koymaya çalışacağım. Eğer siz de beğenirseniz yorumlarda yazmayı unutmayın işimize yarar/yaramaz tarzında yorumlar yapabilirsiniz yanında da görüşlerinizi, fikirlerinizi söylersenizçok iyi olur bu tier list'i sürekli olarak güncel tutmak istiyorumyoş gelecek yamadiçalda list.
Ekli dosyayı görüntüle 83952
Ekli dosyayı görüntüle 83953
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Ekli dosyayı görüntüle 83955
Ekli dosyayı görüntüle 83956
Ekli dosyayı görüntüle 83957
Ekli dosyayı görüntüle 83961
Ekli dosyayı görüntüle 83962
Ekli dosyayı görüntüle 83963
Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83958
Ekli dosyayı görüntüle 83965