Ultra Üye
karşıda kassadin varken oyun erkenden bitmesi lazım yoksa ggkesinlikle öyle asırlık sopa biraz fazla op gibi. oynamayı bilmeyenlerin zaten hiçbir heroda kendilerine hayrı yok![]()
karşıda kassadin varken oyun erkenden bitmesi lazım yoksa ggkesinlikle öyle asırlık sopa biraz fazla op gibi. oynamayı bilmeyenlerin zaten hiçbir heroda kendilerine hayrı yok![]()
Gerçekten aklımı okudun. ya erkenden fişi çekeceksin ya da lose olmasını bekleyeceksin. özellikle 3. ulti açıldım mı iş biterkarşıda kassadin varken oyun erkenden bitmesi lazım yoksa gg
zed çok güçlü ama katılmıyorum. oyun sonlarına doğru tek kendisi kasarsa ve rakip takımda cc varsa her türlü zedi keserler. tabi zedi oynayan kişiye görede değişir bu durumJax çok sevindim bu listede yer alınmasına artık gerçekten charın hakkını verdiler
♥
Post automatically merged:
karşıda zed varken oyun erkenden bitmesi lazım yoksa gg
aynen öyle oynamayı bilmeyen hiç bir şey ile taşıyamıyorçelikyürek geldikten sonra cidden güçlü oldu ama oynamayı bilmeyen yine taşıyamıyor
kha zix 1v9 çarı değil zaten hocam kırılgan çarları öldürse işini yapmış olurkha zix çok güçlü ama katılmıyorum. oyun sonlarına doğru tek kendisi kasarsa ve rakip takımda her türlü keserler. oynayan kişiye görede değişir bu durum
tierlist kazanma oranına göre yapılıyor bu sezonun en çok kazananı bunlarmışbence twitch ve renata s tierde olmaliydi kendi düşüncem kanka geçen renata support oynadım aşırı iyi oluyor bence s tier olmaliyid bende tam midde ne oynasam diye düşünüyodum bunun üstüne böyle bi tier list yapman cok iyi olmuş
teşekkürler dostumeline saglik bro
bu tier listin script ile alakası yok dostum lolün kendi 13.1 yamasinda ki tier listmid god tier ryze beklerdim
thanks bro!Selamlar, ilk öncelikle bunun scriptle bir alakası yoktur. Bu tamamen lol'de 13.1 yamasında ki tier list'i hazırladığım bir konudur. Bunu belirteyim de sonra scriptle alakalı olmadığı anlaşılsın. Tier list'te ki şampiyonlar şu an ki lol'ün güncel yamasında ki şampiyonları içerecek S+tier, S tier, A tier, B tier şeklinde sıralanıp görsel halinde koyulacaktır, en doğru şekilde koymaya çalışacağım. Eğer siz de beğenirseniz yorumlarda yazmayı unutmayın işimize yarar/yaramaz tarzında yorumlar yapabilirsiniz yanında da görüşlerinizi, fikirlerinizi söylerseniz çok iyi olur bu tier list'i sürekli olarak güncel tutmak istiyorum gelecek yamalarda şimdi tier list'e geçiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 83952
Ekli dosyayı görüntüle 83953
Ekli dosyayı görüntüle 83954
Ekli dosyayı görüntüle 83955
Ekli dosyayı görüntüle 83956
Ekli dosyayı görüntüle 83957
Ekli dosyayı görüntüle 83961
Ekli dosyayı görüntüle 83962
Ekli dosyayı görüntüle 83963
Ekli dosyayı görüntüle 83964
Ekli dosyayı görüntüle 83958
Ekli dosyayı görüntüle 83965