League Of Legends 13.3 Tier List

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
''Düzeltme: Script için Tierlist Sandım Ona göre Yazmışım''
Ustam açtığın her konu birbirinden güzel oluyo, süpersin :) Açık konuşmak gerekirse Nami'nin s+ olduğunu düşünüyorum. EUW fresh account kastığımda ilk on maçımı nami ile atıyorum ve genelde 10/9 ya da 10/8 gibi bi win sayısına ulaşıyorum ''isteyene kanıtıyla sunulur''. Tek hatası Q yeteneğini epic bir şekilde atmaması. Fazlasıyla kaçırdığı oluyor. Fakat yanında Jhin Gibi W su bulunan, Jinx gibi E skili bulunan bir heroysa kesinlikle Q sunu kaçırmıyor. Ek olarak karakterde çok güçlü biliyorsunuz. Herhangi bir E Spor maçında Nami- Lucian görmediğinizi söyleyin bana ahaha. İşin kısası Tierlist süper olmuş, fakat Namiyi S kategorisinde görmek isterdim. <3 Hayırlı forumlar hocam :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Görsel

Görsel

Görsel

Görsel
gerçekten lazımdı tier list eline sağlık hocam

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Adc için de var mı acaba
hocam zaten adc de var tier listte en alttan 2. sırada göremediyseniz oraya bakın lütfen
''Düzeltme: Script için Tierlist Sandım Ona göre Yazmışım''
Ustam açtığın her konu birbirinden güzel oluyo, süpersin :) Açık konuşmak gerekirse Nami'nin s+ olduğunu düşünüyorum. EUW fresh account kastığımda ilk on maçımı nami ile atıyorum ve genelde 10/9 ya da 10/8 gibi bi win sayısına ulaşıyorum ''isteyene kanıtıyla sunulur''. Tek hatası Q yeteneğini epic bir şekilde atmaması. Fazlasıyla kaçırdığı oluyor. Fakat yanında Jhin Gibi W su bulunan, Jinx gibi E skili bulunan bir heroysa kesinlikle Q sunu kaçırmıyor. Ek olarak karakterde çok güçlü biliyorsunuz. Herhangi bir E Spor maçında Nami- Lucian görmediğinizi söyleyin bana ahaha. İşin kısası Tierlist süper olmuş, fakat Namiyi S kategorisinde görmek isterdim. <3 Hayırlı forumlar hocam :)
çok teşekkür ederim hocam güzel yorumlarınız için <3

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
keria yüzünden cait varus supa karşı laningten bıktım abi bizimkiler de görüp başlıyıp sıvıyolar sonra oyunda

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eline sağlık bunlar genel olarak mı yoksa sana ait olan config için mi geçerli?

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Üstte K'Sante C falan değil bu arada. Oyunun ve koridorun içinden geçme potansiyeli olan bir çar.

Azdan az çoktan çok gider
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ezreal ile güzel bi seri yakalamıştım
Post automatically merged:

bu tier list kim hazırladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...