yok kanka öyle değil tamam pasifide varda can vermesi artık çıkıp vurması şartlandıSkille değil de pasifi ile can veriyor diye biliyorum artık
Bayağı zorlaşmış hocam yahu artık nasıl oynayacaklar acaba?yok kanka öyle değil tamam pasifide varda can vermesi artık çıkıp vurması şartlandı
Teşekkürler hocam. Twitch artık AD çarıdır ya.Twitch'e sadece ap nerf'i geldi haberiniz olsun bilmeyenler bu arada h.o hocam editorlüğünüz
Script kullanarak efsanevi bir support haline geliyordu. Karşıda tank yoksa oyunu direkt kazandırıyordu. Neyse ki AD hali ile de oynanabilecek bir seviye de.sup tw nerfi beni derinden etkiledi gözüme uyku girmiyor
Bunları denemen için onaylı üye olmana gerek yok. Sadece Script'i kullanabilmen için onaylı üye olman gerekiyor hocam.Onaylanmış üye olduğum zaman bunu deneyeceğim kanka büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum
Samira harici çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hocam.Jinx ve samira çok hasar veren bi karakter zaten iyice güçlenidrmişler bence bu kötü oldu bot lanede
Rioterlar tuhaf hocam çözemedim yaaatrox sanki zayıfmış gibi yine buff almış inanılmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?