Ultra Üye
Yeni yama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Dün gece saatlerinde güncellendi hile.hileyi etkiler mi güncelleme gelmesi gerekiyor mu şu an
Henüz gelmedi.bu şampiyon mavi öz güncellemesi olacaktı ne oldu bu yama ile mi gelecek yoksa başka yamada mı bekleyeceğiz
Yuumi'nin oyundan silinmesi gerek bence.herkes için tek güzel tarafı yuumi denilen illet çarın artık heal değil kalkan atıyor olması kurtulduk sonunda adamları 4 5 defa öldürüyorduk oyun uzayınca![]()
heal atıyor bu arada ama yerinden sabit bir şekilde değil hemde mana yeniliyorherkes için tek güzel tarafı yuumi denilen illet çarın artık heal değil kalkan atıyor olması kurtulduk sonunda adamları 4 5 defa öldürüyorduk oyun uzayınca![]()
Henüz gelmedi.
Skille değil de pasifi ile can veriyor diye biliyorum artıkheal atıyor bu arada ama yerinden sabit bir şekilde değil hemde mana yeniliyor
Gizli bir samira bağımlısı rito çalışanları ben böyle düşünüyorum.Geçen yama nerf yiyen Samira neden buff yedi Rito?
Getirdikleri yamada yama değil.Gizli bir samira bağımlısı rito çalışanları ben böyle düşünüyorum.