(976,117 Meta Puanı): Riot’ın bir şampiyonu ne kadar kanser kılabilir sorusunun cevabı Alistar(975,555 Meta Puanı): Nereye gidiyorsun koca yürekli Alistar?
Ryze kesinlikle böyle bir şey lazımdı.
İrelia'da main'im güçlenmesi hoş olmuş Lane'de tek yapabildiğin minyon kesmekti minyon kesmeden başarılı olamadığın bir şampiyondu bu güncellemeyle lane'de ki tehlikelerden olur gibime geliyor paylaşım için teşekkürler.
İrelia'da main'im güçlenmesi hoş olmuş Lane'de tek yapabildiğin minyon kesmekti minyon kesmeden başarılı olamadığın bir şampiyondu bu güncellemeyle lane'de ki tehlikelerden olur gibime geliyor paylaşım için teşekkürler.
Ryze ve vladimir şu anda oyunun bana göre en güçlüleri ki irelia da koridor aşamasında çok zor anlar yaşatıp team fightlarda da arka safhalarda birini çıkarabilme özelliğine sahip ve şu an çok güçlü çok iş görüyor
Ryze ve vladimir şu anda oyunun bana göre en güçlüleri ki irelia da koridor aşamasında çok zor anlar yaşatıp team fightlarda da arka safhalarda birini çıkarabilme özelliğine sahip ve şu an çok güçlü çok iş görüyor
Kesinlikle dostum en çok irelia'ya sevindim diyebilirim çünkü oynaması çok zevkli ve güçlü bir şampiyon bu değişiklikle'de kesinlikle herkes tarafından tercih edilen bir şamp. olacaktır. Ryze önceden de çok güçlü bir şampiyondu Bronz1 den gol 2 ye çıkmıştım ryze ile :d
Kesinlikle dostum en çok irelia'ya sevindim diyebilirim çünkü oynaması çok zevkli ve güçlü bir şampiyon bu değişiklikle'de kesinlikle herkes tarafından tercih edilen bir şamp. olacaktır. Ryze önceden de çok güçlü bir şampiyondu Bronz1 den gol 2 ye çıkmıştım ryze ile :