League of Legends: BRIAR Öyküsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

League of Legends: BRIAR Öyküsü

Adsız tasarım.png

Çoğu Noxian bildiğimiz gibi (Swain ve Sion), rakiplerini sadece hükmetmek istemekten başka bir şey istemezler. Ancak öldürmek, Briar için her zaman fazlasıyla kolay gelmiştir. Biraz fazla kolay aslında. Çünkü o bunun için yaratıldı. Briar, Kara Gül tarafından kan büyüsüyle yaratılmış bir canlı silahtır. Kendini beslemek için kan tüketmesi gerekmektedir. Ve kanı çok seviyor. Kara Gül, ona emirleri anlayıp yerine getirebilmesi için bilinç verdi, ancak bir kusur vardı. Hedeflerini öldürebilmek için Kara Gül, Briar'ı bir öfke halinde tuttu. Onun içinde sürekli bir kan susuzluğu hali vardı. Bu zihinsel durumda, Briar'ın zekası ve kelime dağarcığı neredeyse "AHHHH! DAHA FAZLA KAN!" şeklinde sadece sınırlı bir düzeye indirgendi.

Hikaye lideri Max "TwoWeevils" Folkman açıklıyor: "Aslında sadece iki görevi vardı. Ve her iki görevde de kontrol edilemezdi, bu yüzden Kara Gül'ün standartlarına göre başarısız oldu. Aslında çok fazla insan öldürdü. Dolayısıyla Briar kendisinin başarısız bir deney olduğunu biliyor. Bu şimdi onun omuzlarındaki bir yükün parçası. Kendini yeniden tanımlıyor." Briar, sadece hedeflerini değil, yoluna çıkan herkesi öldürdü. Hesaplı ve gizli Kara Gül için, o daha çok bir yük olmaktan kazanç sağlamış bir varlık olarak ortaya çıktı.

Adsız tasarım (1).png

Briar ilk görevinde başarısız olduktan sonra, Kara Gül bir sonraki hedefini belirleyene kadar onu bir kelepçeye vurdu. Ve o görevde de başarısız olduktan sonra, Swain'in güçleri tarafından yakalanıp bir tutma tesisinde hücreye kapatıldı. Tabii ki, kelepçe hala duruyor. Bu cihaz, Briar'ı kontrol altına alıp zihnini tekrar odaklamaya yardımcı olan sihirli özelliklere sahip bir kan taşı olan "hemoit" tarafından kilitlenmişti. Kelepçe, onun hücresine kapatıldıktan sonra kalıcı bir aksesuar olması amaçlanmıştı. Ancak bir süre sonra, Briar hemoliti gevşetmeyi ve kısıtlamayı açmayı nasıl başaracağını buldu. Onun etrafındakiler için şanslı olan şu ki, Briar kelepçenin getirdiği zihinsel durumun farkını hissetmekten hoşlanıyor. Hikaye editörü Elan "Qulani" Stimmel açıklıyor: "Kelepçe olmadan önce duyumlarıyla otomatik olarak hareket ediyordu. Özellikle açlığıyla. Şiddeti aslında varoluşunun bir parçası olarak yaratıldı ve bu kelepçenin ona takıldıktan sonra, bu cihazın bir nevi lanet ve bir nimet olduğunu fark etti."

Adsız tasarım (2).png

Artık öfkesi tarafından bağlı değildi. Bunun yerine, kelepçe tarafından bağlanmıştı. Hızla kısıtlamanın getirdiği zihinsel açıklıktan keyif almaya başladı. Hapishane ve kelepçe kombinasyonuyla, Briar düşünme ve öğrenme zamanına sahip oldu. Hücre bekçilerinin konuşmalarını içselleştirdi, diğer tutsaklarla sohbet etti ve hücresine giren garip böcekleri inceledi. Tüm bu dış etkiler, keşfedilecek çok daha fazlasının olduğunu ona gösterdi. "Sonunda sakinleşebildi, düşünmek ve düşüncelere sahip olmanın ne anlama geldiğini işlemeye başlayabildi," Qulani ekliyor. "Kelepçesi ona bir düşünme ve öğrenme dönemi getirdi - kimlik hakkında ve kendi kimliğini isteme konusunda." Briar zaten sahip olmak istemediği kimliği biliyordu. Artık bir zihinsiz öldürme makinesi olmak istemiyordu. Ve kesinlikle emirlere uymak istemiyordu. Bunun yerine, Briar kendi yolunu seçmek istedi ve kaybedilen zamanı telafi etmek için sabırsızlanıyordu. Artık hücrenin içinde kalamazdı. İşte Briar'la ilk karşılaştığımız an—daha büyük ve daha iyi (ve daha kanlı) şeylere doğru ilerlemeye hazır. Ancak daha da önemlisi, dünyayı deneyimlemeye hazır.

Üye
2 HİZMET YILI
oooo yeni hero geliyorrr iyi iyi belki main yaparım şansımı deniyim bu oyunda en sevmedim shaco mainler çok kanser abi

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yeni Heronun Görselini Tam Beğenemedim Ya Niyeyse Ama Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Lorea katkısı yok hikayesi de o kadar ilgi cekici değil ama yetenek kiti bakımından beğendim ben karakteri

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok fazla cc var karakterde ve hasarı & lifestealı da yüksek.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
karakter baya hoşuma gitti oynanışına kadar broken ormancı olacağını sanmıyorum ama kesinlikle mainleyeceğim

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biraz w'su saçma geldi bana. Onun dışında diğer skilleri sanki diğer şampiyonlardan kopyalanmış gibi bir izlenim verdi bana. Daha farklı bişey yapabilirlerdi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
car w basınca kulenın altına cok rahat bir sekilde cekiliyor can calması cok fazla cc var ormada yakalanırsanız gg ama lane kule yakın ken cok rahat bir şekilde ctlenebilir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karakteri izledim biliyorum
şimdi yorumlama kısmına geçicem:
Karakter gerçekten çok bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...