Onaylı Üye
biri bakabilirmi bende welcome to riot bile yazmıyor
Hotflixi yaptığına eminmisin adımları takip et dediklerimi yap menü gelecektir...BAŞKAN BU ŞEKİL OLUYOR AMA BAŞKA HİÇ BİR HAREKET YOK NEDENDİR YARDIMCI OLURMUSUN DC VEYA BURDAN DC VARSA DAHA İYİ OLUR
@wolked36
Ekli dosyayı görüntüle 13611
Oyundan çıkış yap hileyi tamamen kapat sonra sorunsuzca tekrar aç gir oyuna oyunda olan wrong ıd hatası düzelir dostumBAŞKAN BU ŞEKİL OLUYOR AMA BAŞKA HİÇ BİR HAREKET YOK NEDENDİR YARDIMCI OLURMUSUN DC VEYA BURDAN DC VARSA DAHA İYİ OLUR
@wolked36
DC : Eks#9482
Ekli dosyayı görüntüle 13611
Dediklerimizi yaptıkdan sonra lole dair herşeyi kapat tekrar gir. Hileyi öyle aç pencereli mod'da.herşeyi tamamen yapıyorum ama olmuyor yardım pls![]()
Bir çok kez yaptım gene aynı hataDediklerimizi yaptıkdan sonra lole dair herşeyi kapat tekrar gir. Hileyi öyle aç pencereli mod'da.
AKTİF ÜYE OLUP MESAJ AT BANA ÖZELDEN YAPICAMherşeyi tamamen yapıyorum ama olmuyor yardım pls![]()
Aktif üye ol tw indir mesaj at banaolmuyor menü falan gelmiyor zaten welcome to riot yazısıda cıkmıyor herşeyi yaptım
HOTFLİX DOSYASINI İNDİRDİKDEN SONRA ADIMLARI TAKİP ET ! YERELDİSK C '' YADA LOLÜ KURDUGUNUZ YER''> Riot Games > League of Legends >RADS > solutions > lol_game_client_sln > releases > 0.0.1.248 > deploy > GİRİP HOTFLİX DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ DEPLOY KLASÖRÜN İÇİNE YAPIŞTIRIN...Nasıl Crackliyeceğiz ?
Tesadüfe Bak Sen xDhahahsshdhdsah nulled'en çalmadım orada bu konu varmı bile bilmiyorum aklıma geldi bi hotflix yapim dedim oldu tesadüf ? En azından düşenme sistemim forumda katkıda bulunmak
Knk Çözümünü Forumda Paylaştım İstersen Git Bi Göz At DüzelirOyunun İçinde WRONG ID Hatası Alıyorum
İnan dostum oraya 2 gündür girip bakmadım toirin sitesine hotflix indirp bi deneyim dedim oldu sonra yorumlarda oraya konu açılmış ? hem açılsa ne olacakki en azından bizim foruma katkıda bulunuyorum üyeler için !Tesadüfe Bak Sen xD![]()