League of Legends 9.2 Yama Özeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle konuma hoşgeldiniz,
9.2 yama notlarını üşenmeden okudum ve size bunu özet halinde sunmak istedim.
Hadi başlayalım.

9.2 YAMA ÖZETİ (2019 SEZONU & YERLEŞTİRME)
9.2 yamasıyla birlikte yeni gelen şampiyonumuz Sylas vadiye inmiş oldu.Yanında Ay İfriti Sylas ile birlikte geldi.

SYLAS VE AY İFRİTİ SYLAS RESİMLERİ
s.jpg

AY İFRİTİ SYLAS
image.jpg

(2019 Sezonu)Yerleştirme:
İlk dereceli maçınızı oynadıktan sonra geçici bir ranka sahip olacaksınız.Size tavsiyem ilk dereceli oyununuzu iyi geçirin çünkü ilk dereceli maçından Master ve Gold olan gördüm.Yerleştirme oyunları ilave LP verecek kaybettiğiniz zaman ise LP düşmeyecek.Yerleştirmeniz tamamlandıktan sonra tüm oyuncularda gözükecek.

Oyun Modları:
Kısa süreliliğine Merkez Baskını modu kaldırıldı.

Şampiyonlardaki Değişiklikler:
Aatrox
Aurelion Sol
Brand
Cassiopeia
Galio
Irelia
Jarvan IV
Jax
Kassadin
Kayn
Neeko
Ornn
Rakan
Shyvana
Tahm Kench
Urgot
Volibear
Yorick
Zyra
Evelynn
Kled

Sihirdar Büyüleri Değişiklikleri:
Tutuştur:Hasarı ve bekleme süresi azaltıldı.
Cüretli Çarp:Hasarı azaltıldı.Artık hedefi göstermiyor.

Yakında Gelecek Kostümler:
Havai Fişek Vayne
Havai Fişek Sejuani
Hazinedar Tahm Kench
Havai Fişek Vayne Prestij Serisi

Not:League of Legends ekibi son zamanlarda (Urgot,Kırmızı Çarp,Tutuştur)gibi şeylere önem verildiğini duyunca bunların güçlerini azaltmış.Ve (Shyvana,Yorick,Günateşi Pelerinini) güçlendirmiş.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Not:League of Legends ekibi son zamanlarda (Urgot,Kırmızı Çarp,Tutuştur)gibi şeylere önem verildiğini duyunca bunların güçlerini azaltmış.
Urgot ve tutuştur haksız rekabet yaratıyordu, ücretli çarp ise sadece Diamond eloda değer görüyordu, bence pek fark etmedi ücretli çarp ama Urgot ve tutuştur konusunda cidden hakları var :fastthink:

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
moruq yeni hero geldide neeko nun bir anlamı kalmadı ozaman k.b ama zaten anamızı ****yodu sylas ile birlikte aynı takıma gelse hatta arama gelse tamaaam 15.dk sur veririz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
moruq yeni hero geldide neeko nun bir anlamı kalmadı ozaman k.b ama zaten anamızı ****yodu sylas ile birlikte aynı takıma gelse hatta arama gelse tamaaam 15.dk sur veririz
Açıkçası neeko pek sevilmedi Talon ondan daha fazla kullanılıyo aq neeko %1 oranla görüyorum o da canlı yayın

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açıkçası neeko pek sevilmedi Talon ondan daha fazla kullanılıyo aq neeko %1 oranla görüyorum o da canlı yayın
benim oynadıgım oyunlarda ya jung yada mid geliyor ulan neeko yu oynamayı bilmeyen bile item çıktıktan sonra urgot kesiyor rahatça

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
tutuştur güçlendirilmesi gerek lan kanser ediyodu şimdi daha fazla edecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...