Öncelikle konuma hoşgeldiniz,
9.2 yama notlarını üşenmeden okudum ve size bunu özet halinde sunmak istedim.
Hadi başlayalım.
9.2 YAMA ÖZETİ (2019 SEZONU & YERLEŞTİRME)
9.2 yamasıyla birlikte yeni gelen şampiyonumuz Sylas vadiye inmiş oldu.Yanında Ay İfriti Sylas ile birlikte geldi.
SYLAS VE AY İFRİTİ SYLAS RESİMLERİ AY İFRİTİ SYLAS
(2019 Sezonu)Yerleştirme:
İlk dereceli maçınızı oynadıktan sonra geçici bir ranka sahip olacaksınız.Size tavsiyem ilk dereceli oyununuzu iyi geçirin çünkü ilk dereceli maçından Master ve Gold olan gördüm.Yerleştirme oyunları ilave LP verecek kaybettiğiniz zaman ise LP düşmeyecek.Yerleştirmeniz tamamlandıktan sonra tüm oyuncularda gözükecek.
Oyun Modları:
Kısa süreliliğine Merkez Baskını modu kaldırıldı.
Sihirdar Büyüleri Değişiklikleri:
Tutuştur:Hasarı ve bekleme süresi azaltıldı.
Cüretli Çarp:Hasarı azaltıldı.Artık hedefi göstermiyor.
Yakında Gelecek Kostümler:
Havai Fişek Vayne
Havai Fişek Sejuani
Hazinedar Tahm Kench
Havai Fişek Vayne Prestij Serisi
Not:League of Legends ekibi son zamanlarda (Urgot,Kırmızı Çarp,Tutuştur)gibi şeylere önem verildiğini duyunca bunların güçlerini azaltmış.Ve (Shyvana,Yorick,Günateşi Pelerinini) güçlendirmiş.
Urgot ve tutuştur haksız rekabet yaratıyordu, ücretli çarp ise sadece Diamond eloda değer görüyordu, bence pek fark etmedi ücretli çarp ama Urgot ve tutuştur konusunda cidden hakları var
moruq yeni hero geldide neeko nun bir anlamı kalmadı ozaman k.b ama zaten anamızı ****yodu sylas ile birlikte aynı takıma gelse hatta arama gelse tamaaam 15.dk sur veririz
moruq yeni hero geldide neeko nun bir anlamı kalmadı ozaman k.b ama zaten anamızı ****yodu sylas ile birlikte aynı takıma gelse hatta arama gelse tamaaam 15.dk sur veririz