League Of Legends açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL'ün kısayoluna tıkladıktan sonra League Of Legends yazısı geliyor fakat oyun açılmıyor yazı geldikten sonra oyun kendini kapatıyor sanırım.
Kısayola bastığımda normal açılması gereken sağ altta riot cilent de acılıyor ama lol yazısı gittikten sonra o da kapanıyor. Silip yüklemeyi denedim arkadaslar pcyi kapatıp acmayı da denedim bunları söylemeyin.
Ayrıca bu olay ben lolü silip yükledikten sonra olmaya başladı. Silip yükleme sebebim ise normal oyun istemcisi acılıyor fakat oyna seceneğine bastıgımda lobiye giriyor istemci donuyordu hic bir sey yapamıyordum görev yöneticisinden kapatmaya calıstıgımda dikkatimi çeken şey ise oyunun yanında (11) yazıyordu veya (3) sanki 3 veya 11 tane açıkmış gibi silip yükleme sebebim de buydu yardımcı olursanız cok memnun olurum

Yardımcı olmaya calısan arkadaslara simdiden tesekkürler :')

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ben Bu Sorunu daha öncede yaşamıştım çözümünü anlatıyım sana üşenmeden anlatcam sende üşenmeden oku !
1) eğer lole bastın açılmıyorsa yazı gelip kapanıyorsa => Dosya konumuna gir riot client dosyasına orada "UX" diye bir dosya var onun içine gir "RiotClientUxRender.exe " bunu çalıştır sonra " RiotClientUx.exe bunu çalıştır ekrana belki sende bişi gelmeyebilir bendede gelmedi sadece dosyalar haraket etti bişiler oldu herneyse lolün kendi dosyasına sağ tıkla yönetici olarak çalıştır eğer oyun açılırsa ayarlardan tam onarım yaptır birdaha olcaksa bile olmaz eğer daha devam ederse benim 1 dediğim yöntemle açıp kapatacaksın güncelleme gelesiye kadar

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben Bu Sorunu daha öncede yaşamıştım çözümünü anlatıyım sana üşenmeden anlatcam sende üşenmeden oku !
1) eğer lole bastın açılmıyorsa yazı gelip kapanıyorsa => Dosya konumuna gir riot client dosyasına orada "UX" diye bir dosya var onun içine gir "RiotClientUxRender.exe " bunu çalıştır sonra " RiotClientUx.exe bunu çalıştır ekrana belki sende bişi gelmeyebilir bendede gelmedi sadece dosyalar haraket etti bişiler oldu herneyse lolün kendi dosyasına sağ tıkla yönetici olarak çalıştır eğer oyun açılırsa ayarlardan tam onarım yaptır birdaha olcaksa bile olmaz eğer daha devam ederse benim 1 dediğim yöntemle açıp kapatacaksın güncelleme gelesiye kadar
Değişen bir şey yok kanka bu arada aynı hala

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bu konu ile ilgili birkaç çözüm yolu sunacağım. Genellikle çözüm olacak etkili yöntemlerdir ve sorunun tam olarak sebebini bulmak için bunları denemekte fayda var.

Öncelikle dosyaları farklı bir yere taşımakla başlayalım, masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp Özellikler seçeneğini seçebilirsiniz. Bundan sonra, “Dosya konumunu aç” düğmesine tıklayın. Şimdi pencere açıldığında, tüm dosya ve klasörleri o klasörden diğerine kopyalayın ve ardından masaüstünde istemcinin kısayolunu oluşturun.
Alternatif olarak, “C:\Users\Adınız\Belgeler\League of Legends” klasörüne gidebilir ve o dizin klasöründeki tüm klasörleri başka bir klasöre kopyalayabilirsiniz.

Bunun dışında alternatif olarak;
League istemcisinin açılmama sorununun kurbanı olunduğunda, oyunu LeagueClient.exe'yi kullanarak başlatmanız yeterli olabiliyor.

• Başlat Menüsü'nde arayarak Windows Dosya Gezgini'ne gidin.
  • Şimdi Dosya Gezgini açıldığında, açmak için C: sürücüsüne tıklayın.
  • Ardından üzerine çift tıklayarak Riot Games klasörünü açın.
  • Ardından League Of Legends klasörünü açmanız gerekiyor.
  • Son olarak, Windows 10'da çalıştırmak için LeagueClient.exe'ye çift tıklayın. Ayrıca, üzerine sağ tıklayıp “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğini belirleyebilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------
    Eğer bunların hiç biri işe yaramaz ise son olarak istemciyi değiştirebiliriz.

• İlk olarak, Başlat Menüsü'nde arayarak Dosya Gezgini'ni açın.
  • Dosya Gezgini açıldığında, açmak için C: sürücüsüne çift tıklayın.
  • Ardından üzerine çift tıklayarak Riot Games klasörünü açın.
  • Ardından League Of Legends klasörünü açmanız gerekiyor. Ardından, \RADS\System'e gidin.
  • Ardından “user.cfg” dosyasına gidin, üzerine sağ tıklayın ve ardından Not Defteri'nde aç seçeneğini seçin.
  • Şimdi “LeagueClientOption” bölümünde “Evet”i “Hayır” olarak değiştirmelisiniz.
  • Explorer'dan çıkın ve İstemciyi başlatın ve ardından aynı klasöre geri dönün ve son olarak LeagueClient dosyasını silin.
  • Şimdi tek yapmanız gereken Oyunu başlatmak için lol.launcher.exe dosyasına çift tıklamak.

İyi forumlar dilerim :)

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Riot'un kendi çıkardığı "hextech onarım aracı" adlı onarma programını kurun.Yeniden güncellemeye zorla seçeneğini işaretleyin ve onarımı başlatın.Not:bu işlemden sonra oyuna girdiğinde 5-6 GB indirme yapabilir yeniden güncellediği için.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
LoL'ün kısayoluna tıkladıktan sonra League Of Legends yazısı geliyor fakat oyun açılmıyor yazı geldikten sonra oyun kendini kapatıyor sanırım.
Kısayola bastığımda normal açılması gereken sağ altta riot cilent de acılıyor ama lol yazısı gittikten sonra o da kapanıyor. Silip yüklemeyi denedim arkadaslar pcyi kapatıp acmayı da denedim bunları söylemeyin.
Ayrıca bu olay ben lolü silip yükledikten sonra olmaya başladı. Silip yükleme sebebim ise normal oyun istemcisi acılıyor fakat oyna seceneğine bastıgımda lobiye giriyor istemci donuyordu hic bir sey yapamıyordum görev yöneticisinden kapatmaya calıstıgımda dikkatimi çeken şey ise oyunun yanında (11) yazıyordu veya (3) sanki 3 veya 11 tane açıkmış gibi silip yükleme sebebim de buydu yardımcı olursanız cok memnun olurum

Yardımcı olmaya calısan arkadaslara simdiden tesekkürler :')
Format attır pc yada löl sorun gider bas sorunun göstermesse fortmatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...