Merhaba,
Bu konu ile ilgili birkaç çözüm yolu sunacağım. Genellikle çözüm olacak etkili yöntemlerdir ve sorunun tam olarak sebebini bulmak için bunları denemekte fayda var.
Öncelikle dosyaları farklı bir yere taşımakla başlayalım, masaüstü kısayoluna sağ tıklayıp Özellikler seçeneğini seçebilirsiniz. Bundan sonra, “Dosya konumunu aç” düğmesine tıklayın. Şimdi pencere açıldığında, tüm dosya ve klasörleri o klasörden diğerine kopyalayın ve ardından masaüstünde istemcinin kısayolunu oluşturun.
Alternatif olarak, “C:\Users\Adınız\Belgeler\League of Legends” klasörüne gidebilir ve o dizin klasöründeki tüm klasörleri başka bir klasöre kopyalayabilirsiniz.
Bunun dışında alternatif olarak;
League istemcisinin açılmama sorununun kurbanı olunduğunda, oyunu LeagueClient.exe'yi kullanarak başlatmanız yeterli olabiliyor.
- Başlat Menüsü'nde arayarak Windows Dosya Gezgini'ne gidin.
- Şimdi Dosya Gezgini açıldığında, açmak için C: sürücüsüne tıklayın.
- Ardından üzerine çift tıklayarak Riot Games klasörünü açın.
- Ardından League Of Legends klasörünü açmanız gerekiyor.
- Son olarak, Windows 10'da çalıştırmak için LeagueClient.exe'ye çift tıklayın. Ayrıca, üzerine sağ tıklayıp “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğini belirleyebilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------
Eğer bunların hiç biri işe yaramaz ise son olarak istemciyi değiştirebiliriz.
- İlk olarak, Başlat Menüsü'nde arayarak Dosya Gezgini'ni açın.
- Dosya Gezgini açıldığında, açmak için C: sürücüsüne çift tıklayın.
- Ardından üzerine çift tıklayarak Riot Games klasörünü açın.
- Ardından League Of Legends klasörünü açmanız gerekiyor. Ardından, \RADS\System'e gidin.
- Ardından “user.cfg” dosyasına gidin, üzerine sağ tıklayın ve ardından Not Defteri'nde aç seçeneğini seçin.
- Şimdi “LeagueClientOption” bölümünde “Evet”i “Hayır” olarak değiştirmelisiniz.
- Explorer'dan çıkın ve İstemciyi başlatın ve ardından aynı klasöre geri dönün ve son olarak LeagueClient dosyasını silin.
- Şimdi tek yapmanız gereken Oyunu başlatmak için lol.launcher.exe dosyasına çift tıklamak.
İyi forumlar dilerim