Seçkin Üye
baya detaylı ve bilgilendirici işe yarar teşekkürler
tıklanmaması daha iyi rastgele yapılıp konuluyor her şeyShamancım linklere tıklanmıyor dostum bilgin olsun
kendi configimizde tier list var wsreborn hakkında zaten dostum ve kapsamlı tier listte varkeşke scriptin desteklediği heroları koysan tier listeneyse
tıklanmaması daha iyi rastgele yapılıp konuluyor her şey![]()
![]()
shamanbey için konuştum arkadaşımızın confiğini ve tier listlerini incelersen demek istediğimi anlarsın. Hiçbir şeye bakmadan rastgele yapıp paylaşıyorkendi configimizde tier list var wsreborn hakkında zaten dostum ve kapsamlı tier listte var
kanka bir şey söyleyemiyorum ama kendi configinde de paylaşmış arkadaş ama ne kadar doğru yanlış bir yorum yapmak bana düşmez kullanmıyorum çünkü configini burada paylaşmış tier listshamanbey için konuştum arkadaşımızın confiğini ve tier listlerini incelersen demek istediğimi anlarsın. Hiçbir şeye bakmadan rastgele yapıp paylaşıyor
tier list de config de random hazırlanmış demek istiyorum tam anlaşamıyoruzkanka bir şey söyleyemiyorum ama kendi configinde de paylaşmış arkadaş ama ne kadar doğru yanlış bir yorum yapmak bana düşmez kullanmıyorum çünkü configini burada paylaşmış tier list
Ekli dosyayı görüntüle 84809
Anlaştık anlaştık ben bilerek senin dediğine gelmek istemiyorum kral biliyorum öyle olduklarınıtier list de config de random hazırlanmış demek istiyorum tam anlaşamıyoruz![]()
Neyi hocamsatmayı düşünüyormusun?
satmayı düşünüyormusun?
Soldaki isim link hocam yazdığınız an ulaşabilirsiniz linklerde sorun çıktıShamancım linklere tıklanmıyor dostum bilgin olsun
Yapılan tierlistler kendi görüşümdür config için artı olarak configim rastgele değildir indirip bakabilirisn tabi beğenmek zorunda değilsin memnun olmayada bilirsin oynamak oynamamak sana kalmış iyi forumlartier list de config de random hazırlanmış demek istiyorum tam anlaşamıyoruz![]()
denedim indirdim ek olarak tier listinde configde kullanılmayan yani sniper olan champler var neye dayanarak ekledinNeyi hocam
Post automatically merged:
Soldaki isim link hocam yazdığınız an ulaşabilirsiniz linklerde sorun çıktı
Post automatically merged:
Yapılan tierlistler kendi görüşümdür config için artı olarak configim rastgele değildir indirip bakabilirisn tabi beğenmek zorunda değilsin memnun olmayada bilirsin oynamak oynamamak sana kalmış iyi forumlar
Tamam sen başkasını kullandenedim indirdim ek olarak tier listinde configde kullanılmayan yani sniper olan champler var neye dayanarak ekledinseraphine s++ eklemiştin son tier listinde de sana da iyi forumlar
![]()
sc için olan configimde veya sitede mevcut.Sc de çok iyi olup b olan çok hero var kanka bizim için doğru değil sıralama![]()