League of Legends Anti-Cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhabalar League of Legendsin Anti Cheatı neleri detect edebiliyor söyleyebilir misiniz Iyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
adı üstünde anti-cheat

sanırım hangi hileler demek istedin. center uide var hepsi detected olanları kullanamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bunu bilmek deneme yanılma yöntemiyle gerçekleşir ban durumu yani

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yanlış bilmiyorsam bazı programları da 3. party program yani hile olarak görüyor crash yiyorsan oyunun ortasında sebebi yüklü olan bi program vs olabilir

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
detected olanları kullanamıyorsun dostum mesela 1 hafta önce lol bot hilesini kullandım hesabım 1 günsonra ban yedi 3 4 hesapla hileyi denedim hepsi kullandığımdan sonraki gün ban yedi, kullanıcağın hileyi önceden iyyice araştır emin değilsen yeni hesap aç, hileyi dene ban yemiyorsan devamke.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
uzun sure ban yememe garantili olsa bile tehlike hala durur

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Üstteki arkadaş doğru söylüyor bu arada, ban garanti eninde sonunda yersin eğlenmeye bak yada duo arkadaş bul onu boostla.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ban kesinde şu skinchangerlar ban yedirmiyo lol skin gibi onun dışında zoom changerlar ban yedirirmi emin değilim.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
tüm hileler ban yiyor ama paralı olanlarını daha az kişi kullandığı için tespit etmek zorlaşıyor. ama gün sonunda onlar da ban yiyor.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tüm hileler ban yiyor ama paralı olanlarını daha az kişi kullandığı için tespit etmek zorlaşıyor. ama gün sonunda onlar da ban yiyor.
O iş tam olarak kullanıcı sayısına bakmaz gibi kankam , o raport sistemi için geçerli olabilir ama anti cheat yazılımsal olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...