League of Legends - Attack Distance Indicator (Vuruş Mesafesi Gösterici) - AHK

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM KASMAK İÇİN BAN RİSKİNİ SORMAYIN, FORUMU OKUYUN ONA GÖRE YORUM YAPIN. BAN RİSKİ YOK!!!!!!!!

Üye
2 HİZMET YILI
Ben henüz kullanmadım birazdan yan hesapların birinde kullanacağım. Evet görünürde doğrudan bir müdahale yok, güzel düşünülmüş ve banlanması düşük olasılıklı bir hile gibi duruyor.
Ancak şunun garantisini verebilir misin ? Her saniye "c" tuşuna bastığımız zaman bunun insancıl bir hareket olmadığı ortada ve fazla rapor alırsan ve belli bir seviyenin üstünde iyi oyunlar çıkartırsan ban yermişsin gibime geliyor.
Kaç defa "c" tuşuna bastığımızı nasıl bilecekler diye bir soru gelirse diye yıllar önce script kullanırken yediğim ban'ın ardından riot support'uyla aramda geçen bir konuşmada aldığım cevabı paylaşıyorum.
"Yapılan incelemede 1sn içinde 113 defa tıklama yaptığınız tespit edilmiştir." tarzı bir cümlesi vardı ve bu cümlenin üzerine bir kelime daha edememiştim. Kısacası her tuşlamanın logları tutuluyor ve bence her hile gibi ne yazık ki bunun da yakalanma olasılığı var.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
aga A tuşuna yada SİFT tuşuna basınca gösteriyor zaten bunu

Üye
2 HİZMET YILI
damn bro, I'm testing it, I had some problems using it but I think I'll be able to install everything correctly, thanks for sharing this

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çalışma Tuşunu Nasıl Değiştirebiliriz. Emeğine Sağlık.

Üye
2 HİZMET YILI
Ban riski yok arkadaş paylaştığından beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım henüz

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
a tuşuna basarsanız zatne gösteriyor