re work
Süper Üye
@everyone Bunu artık kullanmayınız. 11.2 patch geldi. LazySharp'ın güncellenmesini beklemelisiniz!
Gerekli bileşen :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| Build tarihi : 17.01.2021 | Denenmiş serverler : TR, RUS (Çalışıyor.) Diğerleri tarafımca denenmedi fakat çalışıyor. |
Daha önce hotfix'ler paylaşıldı fakat hala bu konu hakkında çoğu kişiden sorular geliyor ve nasıl yapacaklarını bilmeyenler hala var. Bu durumdan ötürü herkesin hızlı ve kolayca kullanabileceği biçimde hotfixi otomatik yapan yazılımı geliştirdim. |
Öncelikle belirteyim sorumluluk kabul etmiyorum ; Hotfix ile veya hotfix olmadan script kullanarak banlanma riskiniz %99.99. Bilginize sunarım. Ayrıca LazySharp güncellenince bunu kullanmayı bırakınız. LazySharp güncellenene kadar bununla idare edebilirsiniz. |
Doğru çalıştırmak için "gif" şeklinde kullanımı konuya eklenmiştir.
LoL'ü başlatıp ana lobi veya oda lobisindeyken gif'de anlattığım gibi hotfixi aktif ediyorsunuz. Bu işlemi oyunu tamamen kapatıp açtığınızda yapmanız zorunlu. Sonrasında LazySharp'ı oyunu başlatıp karakteri seçip basede itemi aldıktan sonra laneye doğru giderken injectleyebilirsiniz.
Yazılımın işleyişi basit ;
Rar'dan masaüstüne çıkar.
Öncelikle oyunun client launcerini açıp hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyun ana lobisinde veya karakter seçerken lobideyken aşağıdaki işlemleri uygulayınız!
"Yönetici olarak çalıştır" ve başlangıçta gelen dialog ekranından "Riot Games\League of Legends\Game" klasörüne kadar gelip game klasörünün içerisinden "League of Legends.exe" dosyasını seçin.
Sonrasında "Hotfix Patch" butonuna tıklayın. Gelen başarılı mesajından sonra yazılım otomatik kapanır. Siz artık oyun çökmeden hotfixi sağlamış oluyorsunuz ve script'i injecte edebiliyorsunuz.
(Oyunu her kapatıp açtığınızda bu adımı script'i açmadan önce uygulamalısınız!) | Ek olarak benim tavsiyem scripti oyun başlayınca iteminizi alın ve laneye giderken injectleyin bu şekilde oyundan atmıyor bilginize. |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
| İNDİRME LİNKİ KALDIRILDI! |