Yani Şöyle söyliyim Ekran bembeyaz oluyor mecbur alt f4 çekmek zorunda kalıyorum ekran fotosuda atabilirm istersenizDaha detaylı anlatabilirmisiniz beyaz ekran nedir?
Yani Şöyle söyliyim Ekran bembeyaz oluyor mecbur alt f4 çekmek zorunda kalıyorum ekran fotosuda atabilirm istersenizDaha detaylı anlatabilirmisiniz beyaz ekran nedir?
Bu hotfix bunun ile ilgili olduğunu sanmıyorum daha öncede beyaz ekran hatası alıyormuydunuz injecte ettiğinizde scripti?Yani Şöyle söyliyim Ekran bembeyaz oluyor mecbur alt f4 çekmek zorunda kalıyorum ekran fotosuda atabilirm isterseniz
No.Se o Lazysharp for atualizado, será necessário usar a correção?
Bende oyuna girmeden veya girince farketmeksizin hileyi açınca çöküyor işe yarar değil mi bu?Lol'e mini patch gelince sürüm yükseldi ve script çöküyor injectlerken bunun ile bir önceki sürüme geçici olarak çekip injectleyip kullanabiliyorsun lazysharp güncellenene kadar.
Evet işe yarıyor konuyu okuyup doğru şekilde uygularsanız.Bende oyuna girmeden veya girince farketmeksizin hileyi açınca çöküyor işe yarar değil mi bu?
Biraz önce test gerçekleştirdim hala sorunsuz çalışıyor scripti injecte edince çökme vb durum kesinlikle şuanlık mevcut değil.Hotflix fix bu arada
Biraz önce test gerçekleştirdim hala sorunsuz çalışıyor scripti injecte edince çökme vb durum kesinlikle şuanlık mevcut değil.
Beyaz ekran karşında bazı herolar varken scriptin hatası bendede arada oluyor ama herzaman olmuyor.Normalde daha önce giriyordum. 2 gündür hotflix ile giremiyorum çünki girince direk beyaz ekran veriyor.
Thanks for this, i will try this later