Çalışıyor League of Legends Auto NextGen ByPass | Riot & Garena | (Script ban sürenizi uzatın!) 01.01.2022

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
It's a shame. Those were good days. :peepoCryv2:

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
herşeyin çözümü varda wesborn gelsin artık cidden yıllar geçti açıklamada yapılmıyor.
bu arada konu işe yarar yıldızladım ihtiyacı olana konuyu hortlatırım
Açıklama yapılıyor aslında "WSReborn Vanguard sebebi ile kaldırıldı. Artık çalışmıyor ve güncelleme almayacak." mesajı atılmış mesela bu çoğu şeyi açıklıyor.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Açıklama yapılıyor aslında "WSReborn Vanguard sebebi ile kaldırıldı. Artık çalışmıyor ve güncelleme almayacak." mesajı atılmış mesela bu çoğu şeyi açıklıyor.
işte bende diyorum ki keşke buna bir çözüm olsa açıklamayı görmedim. vanguard sebebli olduğunu ben de tahmin ettim ama çözümü elbet vardır r6 da easycheat var mesela ama çoğu kişi r6 da hile açıyor banlanmıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
işte bende diyorum ki keşke buna bir çözüm olsa açıklamayı görmedim. vanguard sebebli olduğunu ben de tahmin ettim ama çözümü elbet vardır r6 da easycheat var mesela ama çoğu kişi r6 da hile açıyor banlanmıyor.
Tahminimce eğer ki böyle bir şey yaparlarsa hile çok hızlı detected olur private hileler bu yüzden var zaten biraz bilgim var tahminim bu