I personally apply it after every game, it is more guaranteed, but it does not have much effect in periods when there is a ban wave, you will continue when the ban wave passes.
lol ben bunu paylaştığımda ciddiye açlınmamıştım hay bahtıma sokayım ne anladım ben bu işten ta 3 ay oldu açık kaynak kodluydu bir de güvenilir olsun diye direkt github repomla birlikte paylaşmıştım üzdü
every time i use bypass the riot luncher cant be reopened, it can make a tiny Verification and re install game again like a 2 giga of data any solution
whith the last bypass 1.0 .2
every time i use bypass the riot luncher cant be reopened, it can make a tiny Verification and re install game again like a 2 giga of data any solution
whith the last bypass 1.0 .2
son güncellemeden önce 2 aydır falan ban atmıyordu son güncellemeden sonra main hesabımı saldım yeni hesaplarla giriyorum 3 oyunda bir ban atıyor tam aradığım konu şimdi denicem bakalım
son güncellemeden önce 2 aydır falan ban atmıyordu son güncellemeden sonra main hesabımı saldım yeni hesaplarla giriyorum 3 oyunda bir ban atıyor tam aradığım konu şimdi denicem bakalım