12 Ara 2021 #1 eren48500 E Süper Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 734 Çözümler 1 Tepki puanı 50 Ödüller 6 Yaş 26 5 HİZMET YILI League of legends de eski hesabımda script ile oynuyorum ve ban yemedim hiç. Fakat yeni hesap açtığımda scriptsiz oynasam dahi o açtığım hesap 2 maç sonra banlanıyor sebebi nedir ?
League of legends de eski hesabımda script ile oynuyorum ve ban yemedim hiç. Fakat yeni hesap açtığımda scriptsiz oynasam dahi o açtığım hesap 2 maç sonra banlanıyor sebebi nedir ?
Çözüm P P POLAT THE ALEMDAR 12 Ara 2021 Merhabalar %appdata% klasörüne girip ws2 klasörünü silin sonrasında Windows C diskine girip Windsharp adlı klasörü silin ve tekrar deneyin
Merhabalar %appdata% klasörüne girip ws2 klasörünü silin sonrasında Windows C diskine girip Windsharp adlı klasörü silin ve tekrar deneyin
12 Ara 2021 #2 POLAT THE ALEMDAR P ONLY DEAD ONES SEE : ) Süper Üye Katılım 11 Ağu 2019 Mesajlar 600 Çözümler 127 Tepki puanı 145 Ödüller 7 6 HİZMET YILI Merhabalar %appdata% klasörüne girip ws2 klasörünü silin sonrasında Windows C diskine girip Windsharp adlı klasörü silin ve tekrar deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhabalar %appdata% klasörüne girip ws2 klasörünü silin sonrasında Windows C diskine girip Windsharp adlı klasörü silin ve tekrar deneyin
12 Ara 2021 Konuyu başlatan #3 eren48500 E Süper Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 734 Çözümler 1 Tepki puanı 50 Ödüller 6 Yaş 26 5 HİZMET YILI POLAT THE ALEMDAR' Alıntı: Merhabalar %appdata% klasörüne girip ws2 klasörünü silin sonrasında Windows C diskine girip Windsharp adlı klasörü silin ve tekrar deneyin Genişletmek için tıklayın ... eğer o klasörler yüzünden ban attığını düşünüyorsak bence öyle değil çünkü eski hesabımda script ile oynuyorum ban atmadı ;( Oyla 0 Olumsuz oyla
POLAT THE ALEMDAR' Alıntı: Merhabalar %appdata% klasörüne girip ws2 klasörünü silin sonrasında Windows C diskine girip Windsharp adlı klasörü silin ve tekrar deneyin Genişletmek için tıklayın ... eğer o klasörler yüzünden ban attığını düşünüyorsak bence öyle değil çünkü eski hesabımda script ile oynuyorum ban atmadı ;(
12 Ara 2021 #4 POLAT THE ALEMDAR P ONLY DEAD ONES SEE : ) Süper Üye Katılım 11 Ağu 2019 Mesajlar 600 Çözümler 127 Tepki puanı 145 Ödüller 7 6 HİZMET YILI eren48500' Alıntı: eğer o klasörler yüzünden ban attığını düşünüyorsak bence öyle değil çünkü eski hesabımda script ile oynuyorum ban atmadı ;( Genişletmek için tıklayın ... Şimdi yeni bir hesap açıp hiçbir şekilde script açmadan oynayın ban yemeyeceksiniz eski hesabınızda da açmayın bu şekilde deneyin Oyla 0 Olumsuz oyla
eren48500' Alıntı: eğer o klasörler yüzünden ban attığını düşünüyorsak bence öyle değil çünkü eski hesabımda script ile oynuyorum ban atmadı ;( Genişletmek için tıklayın ... Şimdi yeni bir hesap açıp hiçbir şekilde script açmadan oynayın ban yemeyeceksiniz eski hesabınızda da açmayın bu şekilde deneyin
12 Ara 2021 Konuyu başlatan #5 eren48500 E Süper Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 734 Çözümler 1 Tepki puanı 50 Ödüller 6 Yaş 26 5 HİZMET YILI POLAT THE ALEMDAR' Alıntı: Şimdi yeni bir hesap açıp hiçbir şekilde script açmadan oynayın ban yemeyeceksiniz eski hesabınızda da açmayın bu şekilde deneyin Genişletmek için tıklayın ... o yeni açılan hesapta dereceli açtıktan sonra script açmayı düşünüyorum yine ban yermi ? Oyla 0 Olumsuz oyla
POLAT THE ALEMDAR' Alıntı: Şimdi yeni bir hesap açıp hiçbir şekilde script açmadan oynayın ban yemeyeceksiniz eski hesabınızda da açmayın bu şekilde deneyin Genişletmek için tıklayın ... o yeni açılan hesapta dereceli açtıktan sonra script açmayı düşünüyorum yine ban yermi ?
12 Ara 2021 #6 POLAT THE ALEMDAR P ONLY DEAD ONES SEE : ) Süper Üye Katılım 11 Ağu 2019 Mesajlar 600 Çözümler 127 Tepki puanı 145 Ödüller 7 6 HİZMET YILI eren48500' Alıntı: o yeni açılan hesapta dereceli açtıktan sonra script açmayı düşünüyorum yine ban yermi ? Genişletmek için tıklayın ... Evet hertürlü ban yer hilemiz şu anda safe değil bu yüzden kullanan herkes 2 ya da 3 maça ban yiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
eren48500' Alıntı: o yeni açılan hesapta dereceli açtıktan sonra script açmayı düşünüyorum yine ban yermi ? Genişletmek için tıklayın ... Evet hertürlü ban yer hilemiz şu anda safe değil bu yüzden kullanan herkes 2 ya da 3 maça ban yiyor
12 Ara 2021 #7 Noptech Efsane Üye Katılım 3 Mar 2019 Mesajlar 3,003 Çözümler 17 Tepki puanı 357 Ödüller 10 7 HİZMET YILI windsharp kulalnıyorsan normal hesabında ban yiyecek. Dedected olduğu için eninde sonunda yasaklanıyor hesap Oyla 0 Olumsuz oyla
windsharp kulalnıyorsan normal hesabında ban yiyecek. Dedected olduğu için eninde sonunda yasaklanıyor hesap
12 Ara 2021 Konuyu başlatan #8 eren48500 E Süper Üye Katılım 2 Ağu 2020 Mesajlar 734 Çözümler 1 Tepki puanı 50 Ödüller 6 Yaş 26 5 HİZMET YILI Noptech' Alıntı: windsharp kulalnıyorsan normal hesabında ban yiyecek. Dedected olduğu için eninde sonunda yasaklanıyor hesap Genişletmek için tıklayın ... anlamadığım şey yeni açılan hesapta scriptsiz oynamama rağmen ban yemem asıl hesapta scriptle ban yemiyorum demek istediğim yeni hesap açamıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Noptech' Alıntı: windsharp kulalnıyorsan normal hesabında ban yiyecek. Dedected olduğu için eninde sonunda yasaklanıyor hesap Genişletmek için tıklayın ... anlamadığım şey yeni açılan hesapta scriptsiz oynamama rağmen ban yemem asıl hesapta scriptle ban yemiyorum demek istediğim yeni hesap açamıyorum