LoL Perma Ban Yiyen Pc Nasıl Temizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Lolde uzun süre önce perma ban yedi ana hesabım scriptten. Bundan 3 ay sonra arkadaşlar dedi gel oynayalım indirdim fakat yine açılmadı zaten bekliyordum. Forumda log silme konuları en son 2022 civarı açılmış bu yüzden işime yaramadı. Yeni hesap açtığımda ban yeyemek için ne yapabilirim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Temiz bir format atmanız yeterli olacaktır; ancak HWID yani donanım banı aldıysanız, bunu spoofer ile çözebilirsiniz.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Temiz bir format atmanız yeterli olacaktır; ancak HWID yani donanım banı aldıysanız, bunu spoofer ile çözebilirsiniz.
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim, bir sorum daha var; format atıp windows 10 geçersem (windows 11 kullanıyorum şuan) yeni hesaplarım banlanmaya devam eder mi. Çünkü Spoofer almaya yetecek kadar param yok...

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim, bir sorum daha var; format atıp windows 10 geçersem (windows 11 kullanıyorum şuan) yeni hesaplarım banlanmaya devam eder mi. Çünkü Spoofer almaya yetecek kadar param yok...
Dediğim gibi, donanım banınız var mı bilmiyorum; deneyip görmeniz lazım. Siz temiz formatınızı atın, oynayıp test edin lütfen.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla lol de hwıd ban yok ama oynadığın hesap perma yedi ise bence git ve yeni bir hesap aç ve onun ile oyna

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
aslında perma ban yiyen açılmaz hiç bir şekilde o hesabı unut git başka bir hesap aç o hesapta oyna
Yorumun için teşekkürler, perma hesabımın açılmıyacağını biliyorum dostum benim derdim başka hesap açtığımda oyuna daha girmeden o hesabın da banlanması farklı bir çözüm önerin varsa paylaşabilirsen çok minnettar kalırım.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Yorumun için teşekkürler, perma hesabımın açılmıyacağını biliyorum dostum benim derdim başka hesap açtığımda oyuna daha girmeden o hesabın da banlanması farklı bir çözüm önerin varsa paylaşabilirsen çok minnettar kalırım.
bunun için format atmanı öneririm bence sağlıklı bir seçim olur

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
bunun için format atmanı öneririm bence sağlıklı bir seçim olur
Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşın aldığı hatayı kendim de alıyorum çözümü nedir format yerine spoofer nerden indirebilirim ve her ban yediğim de yeniden kullanabilir miyim

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
güzel bi reset anakart ip modem ip değiştir bende düzeldi

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşın aldığı hatayı kendim de alıyorum çözümü nedir format yerine spoofer nerden indirebilirim ve her ban yediğim de yeniden kullanabilir miyim
Hwid banı spoofer ile çözebilirsiniz, her ban yediğiniz de tekrardan kaldırabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Temiz bir format atmanız şart temiz bir formattan sonra anakart bani yediniz mi yemediniz mi diye garantiye almak için spoofer kullanın veya anakart bios sürümünü upgrade veya downgrade yapın

Üye
1 HİZMET YILI
ip banı yemiş olabilirsin riot gamese ticket atarsan açıyorlar ben yemiştim ip banı ve açtılar hesabı geri vermiyorlar ama farklı hesapla tekrar bilgisayarında oynayabilirsin (ip banı yediysen)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum LoL Script i hiç ban yemedim daha valorantta yemiştim arkadasımla format artık düzeldi hesaplar kalıcı banlı ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...